Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Beagles Navarra

Beagles heeft één collectie die naadloos aansluit bij wat uw klant op dit moment wil hebben. Dan hebben we het over de meest trendy en knuffelige tas, de teddy tas! Een tas van teddy stof is fijn om te dragen, maar ook heel hip. De teddy tassen zijn tegenwoordig niet alleen voor kids, want ook dames hebben deze trend omarmd.

Bij deze Beagles collectie stopt het niet bij teddy, want een aantal tassen uit deze collectie zijn gemaakt van ribstof. De ribstof, genaamd corduroy, voelt zacht en stevig aan. Is jouw klant geen fan van teddy, maar wel van ribstof? Dan is dit de perfecte keuze. Dit zijn de meest verkochte tassen uit deze collectie:

Beagles Navarra - 20079

 

Hide & Stitches Paint Rock

Een andere collectie waarmee u klant uit de winkel wil rennen, is de Paint Rock collectie van Hide & Stitches. Dit is een uitgebreide collectie waar veel vraag naar is, maar er zijn een aantal producten die in de top 5 van uw klant staan. De collecties van Hide & Stitches bestaan voornamelijk uit neutrale kleuren de bij elk seizoen passen. Wilt u net even wat anders in uw winkel? Ga dan voor de blauwe kleur en verras uw klant.

Bent u al klant? Log in, zoek de artikelnummers op en start met inkopen!

Hide & Stitches Paint Rock - 20453

Scoor onze Black Friday deal!

Wilt u voordat u inkopen doet voor december nog onze Black Friday deal inkopen? Wees er dan snel bij! Deze limited edition collectie van Hide & Stitches bestaat uit 10 producten, waaronder laptoptassen, schoudertassen en portemonnees. Voor u een prachtige deal en daarnaast heeft u een unieke collectie die u tijdens de feestdagen kunt aanbieden in uw winkel.

Log in en ontdek!


Deze producten voor de feestdagen nog in uw winkel?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan, maak kennis en start met inkopen!