Eén van onze collega’s is gek op inpakken en geeft niet graag ‘saaie’ cadeaus. Door haar tips te volgen staan er binnen enkele minuten prachtige cadeaus op uw toonbank waar niet alleen uw klant, maar ook de persoon die het cadeau ontvangt blij mee is.

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om deze producten in te pakken, maar dit zijn onze favorieten die makkelijk en snel zijn!

Portemonnees uniek inpakken

Een portemonnee heeft een makkelijke vorm om in te pakken. Ook hier kunt u net wat anders mee doen. Knip twee dezelfde vormen uit. Zorg ervoor dat beide vormen even groot zijn. Het makkelijkste is om alvast de helft van de vormen aan de randen vast te maken. Doe een handje confetti in de vorm, leg het product erin en doe er nog een handje confetti in. Maak de andere helft van de vorm dicht en dan bent u klaar. De confetti maakt het extra feestelijk als iemand het cadeautje openmaakt.

Extra tip
Leg een portemonnee in een doosje die gevuld is met confetti. Pak de doos in met neutraal inpakpapier, zoals kraftpapier of papier met een neutrale kleur. Als u dit heeft gedaan, kunt u nu kiezen voor inpakpapier met een feestelijke print. Knip een smalle strook af en wikkel dit om het pakketje heen. Plak er nog een leuke cadeaustrik of doe er een lintje om.

Shoppers en handtassen

Een tas inpakken lijkt misschien een vervelende klus, maar met een kartonnen doos is het zo ingepakt. Stop de tas in een kartonnen doos van juist formaat. Pak de doos in met neutraal inpakpapier. Pak een stuk lint en vouw deze om het pakketje heen. Pak een extra stuk lint met een andere print. Krul de linten en u bent klaar!

Tip!
met neutraal inpakpapier is het ook leuk om zelf een printje te tekenen met een gouden stift.

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze video! We hebben namelijk nog veel meer producten ingepakt. Binnen minder dan 4 minuten heeft u heel veel nieuwe ideeën opgedaan. Handig voor als u haast heeft met inpakken tijdens de feestdagen. Er zullen namelijk veel klanten bij u langskomen.


De producten uit deze blog en video inkopen?

Log in of wordt klant! Succes met verkopen!