Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Garantie & Retouren

GARANTIE

Wij hanteren een garantietermijn van 1 jaar op onze producten. Slijtage door gebruik van het product of ondeugdelijk gebruik van het artikel valt niet onder garantie. Aankopen kunnen uitsluitend geretourneerd worden wanneer Dugros hier akkoord op geeft. De beoordeling van de reden van retour wordt door onze klantenservice uitgevoerd. De kosten en het risico verbonden aan het franco verzenden van zaken zijn voor de wederpartij. Dit geldt ook voor het opnieuw verzen­den van de goederen.

RETOUREN

Heeft u een defect of incompleet product ontvangen? Vervelend. Om zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen vragen we u een mail te sturen naar klantenservice@dugros.nl. Voor een vlotte afhandeling vragen we u drie zaken in de mail op te nemen:

  1. Een duidelijke beschrijving van de reden van retour;
  2. Een duidelijke foto van het defect/mankement;
  3. De aankoopbon van de consument.

Zodra wij de mail hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op per mail of telefoon. U ontvangt dan instructies over hoe de klacht afgehandeld gaat worden.

Voor vragen met betrekking tot ons garantie- en retourbeleid kunt u contact opnemen met onze klantenservice.