Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Rugzakjes voor meisjes en jongens

Om maximaal comfort en bescherming van de rug te garanderen, zijn alle Beagles Originals tassen aan de achterkant ergonomische gevormd en voorzien van gefoamde schouderbanden. Wij gebruiken natuurlijk katoen, bedekt met biologisch afbreekbare transparante coating en duurzame cotton look of high-tech polyester met een waterafstotende coating. Beide materialen zijn prettig in gebruik en goed uit te wassen. 

Onze bestsellers

De collectie van Beagles Originals bestaat uit een aantal collecties en omvat in totaal enkele tientallen modellen. Natuurlijk zijn een paar tassen populair onder de kids. Deze bestsellers hebben we op voorraad liggen in onze Cash & Carry en zijn uiteraard online te bestellen.

Basic

Een populaire basic rugzak voor jongens en meiden

Scouting

Met deze stoere rugzak trekt ieder kind er graag op uit

Leo

Ook voor kids zijn heuptasjes populair

Dinosaur

Deze rugzak is gevaarlijk stoer

Wat maakt Beagles Originals uniek?

Dit kindertassenmerk is uitsluitend bij Dugros verkrijgbaar. Doordat we onze designs zelf maken zijn deze tassen uniek en kunnen we onze collectie snel in laten spelen op de nieuwe trends onder de doelgroep.

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Goede prijs/kwaliteit verhouding 

Tassen in leeftijdscategorieën 3-6 en 6+