Tassen met een verhaal!

Bij Micmacbags zien we in alles avontuur én bij avontuur denken wij aan verhalen maken. Uit deze verhalen halen wij onze inspiratie, zodat we jou elk halfjaar weer kunnen verrassen met een nieuwe collectie. Allemaal met hun eigen unieke verhaal. Micmacbags is een never ending story met buitengewone, verrassende hoofdstukken en tassen. Met meer dan 15 collecties zorgen we ervoor dat er altijd een collectie bij jou en jouw klanten past.

De Micmacbags collectie

De Micmacbags collectie bestaat uit meerdere series. Elke serie bestaat uit verschillende tassenmodellen en kleuren. Ieder halfjaar brengen wij een nieuwe, unieke serie uit. Deze series hebben allemaal hun eigen unieke verhaal geïnspireerd door avonturen die we beleven en verhalen die we lezen. Hieronder zie je een kleine greep uit de collectie van Micmacbags. Benieuwd naar de allernieuwste collectie?

earth collectie van Micmacbags
Coming soon

Earth collectie

Met deze collectie maak jij een bewustere keuze en maken we de wereld samen steeds een beetje beter.

Next Navajo collectie van Micmacbags
Nieuw

Next Navajo collectie

Opgroeiend in het hart van het Amerikaanse Zuidwesten maakt ze een brug tussen haar verleden en haar toekomst, een symbool van trots

masterpiece collectie micmacbags

Everyday collectie

De modellen in deze collectie doen je denken aan de tas die je vroeger had. Ze kunnen overal mee naartoe. Klaar om een overvloed aan avonturen te omarmen?

artisan collectie micmacbags

Marrakech collectie

Waan je in het Oosten met de tassen van de Marrakech collectie. Met prachtige aardetinten en een knipoog naar de Marokkaanse tegeltjes.

Hoe word ik Micmacbags dealer?

In tegenstelling tot andere Dugros merken wordt Micmacbags uitsluitend geleverd aan geselecteerde dealers. Als Micmacbags dealer kan je deze mooie lederwaren gaan verkopen. Daarnaast profiteer je van een aantal voordelen. We sommen ze voor je op:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Je geniet exclusiviteit in uw omgeving

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor jouw klanten

Meer informatie: www.micmacbags.com