Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

micmacbags rugzak uit artisan collectie

Tassen met een verhaal!

Bij Micmacbags zien we in alles avontuur én bij avontuur denken wij aan verhalen maken. Uit deze verhalen halen wij onze inspiratie, zodat we jou elk halfjaar weer kunnen verrassen met een nieuwe collectie. Allemaal met hun eigen unieke verhaal. Micmacbags is een never ending story met buitengewone, verrassende hoofdstukken en tassen. Met meer dan 15 collecties zorgen we ervoor dat er altijd een collectie bij jou en jouw klanten past.

De Micmacbags collectie

De Micmacbags collectie bestaat uit meerdere series. Elke serie bestaat uit verschillende tassenmodellen en kleuren. Ieder halfjaar brengen wij een nieuwe, unieke serie uit. Deze series hebben allemaal hun eigen unieke verhaal geïnspireerd door avonturen die we beleven en verhalen die we lezen. Hieronder zie je een kleine greep uit de collectie van Micmacbags. Benieuwd naar de allernieuwste collectie?

artisan collectie micmacbags
NIEUW

Marrakech collectie

Waan je in het Oosten met de tassen van de Marrakech collectie. Met prachtige aardetinten en een knipoog naar de Marokkaanse tegeltjes.

mendoza collectie micmacbags
NIEUW

Daydreamer collectie

Een vleugje retro om je schouder. Deze collectie neemt je mee naar jaren 80. De vrolijke pastelkleurtjes maken deze collectie perfect voor de zomer

friendship collectie micmacbags
NIEUW

Le Mans collectie

We hebben kilometers afgelegd om tot deze collectie te komen. Van het bekijken van functionele modellen tot aan stoere modellen met unieke details. Van deze collectie gaat een mannenhart sneller kloppen.

masterpiece collectie micmacbags

Masterpiece collectie

Iets wat tijdelijk is, vereeuwigen. Dat is Abraham Mignon goed gelukt. Met de Masterpiece collectie geven wij dit stukje kunst door aan jou.

Hoe word ik Micmacbags dealer?

In tegenstelling tot andere Dugros merken wordt Micmacbags uitsluitend geleverd aan geselecteerde dealers. Als Micmacbags dealer kan je deze mooie lederwaren gaan verkopen. Daarnaast profiteer je van een aantal voordelen. We sommen ze voor je op:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Je geniet exclusiviteit in uw omgeving

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor jouw klanten

Meer informatie: www.micmacbags.com