Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

micmacbags rugzak uit artisan collectie

Een avontuurlijk tassenmerk!

Micmacbags laat zich elke dag inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefwijze van de Micmac Indianen. Of je nu op zoek bent naar een beekje met koel water of de weg zoekt naar een leuk koffiebarretje, alles is een avontuur. Deze ontdekkingsdrift brengt ons team letterlijk en figuurlijk op mooie, inspirerende locaties. Hieruit ontstaan de ontwerpen voor de lederen Micmacbags tassen en klein lederwaren. Van ledere portemonnee tot handtas, alles is ontworpen in Nederland, handgemaakt in onze eigen gecertificeerde fabriek en geïnspireerd door de mooie wereld om ons heen. Follow the journey! 

De Micmacbags collectie

De Micmacbags collectie bestaat uit een verschillende series. Ieder jaar vernieuwen we de collectie door een aantal series uit te laten lopen en daar nieuwe voor in de plaats te laten komen. Zo blijft het aanbod in beweging en de klant geïnteresseerd. Elke nieuwe tassencollectie heeft een uniek verhaal geïnspireerd door reizen, vriendschap en ontdekken. Hieronder ziet u een kleine greep uit de collectie van Micmacbags. Benieuwd naar de allernieuwste collectie?

masterpiece collectie micmacbags
Nieuw!

Masterpiece collectie

Iets wat tijdelijk is, vereeuwigen. Dat is Abraham Mignon goed gelukt. Met de Masterpiece collectie geven wij dit stukje kunst door aan jou.

artisan collectie micmacbags
Nieuw!

Artisan collectie

De Artisan collectie is een ode aan ambacht. De tassen en portemonnees zijn met de hand geweven door echte ambachtsmensen.

mendoza collectie micmacbags

Mendoza collectie

De Mendoza collectie staat in het teken van western vibes, warme kleuren en stoere details.

friendship collectie micmacbags

Friendship collectie

De Friendship collectie bestaat uit kleurrijke unieke tassen met twee schouderbanden, een geweven en een leren. De zomerse tashanger maakt de Friendship tas helemaal af. 

Hoe word ik Micmacbags dealer?

In tegenstelling tot andere Dugros merken wordt Micmacbags uitsluitend geleverd aan geselecteerde dealers. Als Micmacbags dealer kunt u deze mooie lederwaren gaan verkopen. Daarnaast kunt u profiteren van een aantal voordelen. We sommen ze voor u op:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

U geniet exclusiviteit in uw omgeving

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor uw klanten

Meer informatie: www.micmacbags.com