Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een avontuurlijk merk!

Micmacbags laat zich elke dag inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefwijze van de Micmac Indianen. Of je nu op zoek bent naar een beekje met koel water of de weg zoekt naar een leuk koffiebarretje, alles is een avontuur. Deze ontdekkingsdrift brengt ons team letterlijk en figuurlijk op mooie, inspirerende locaties. Hieruit ontstaan de ontwerpen voor de lederen Micmacbags tassen en klein lederwaren. Van ledere portemonnee tot handtas, alles is ontworpen in Nederland, handgemaakt in onze eigen gecertificeerde fabriek en geïnspireerd door de mooie wereld om ons heen. Follow the journey! 

Onze collectie

De Micmacbags collectie bestaat uit 8 series. Ieder jaar vernieuwen we de collectie door een aantal series uit te laten lopen en daar nieuwe voor in de plaats te laten komen. Zo blijft het aanbod in beweging en de klant geïnteresseerd. Hieronder ziet u een kleine greep uit de collectie van Micmacbags. Heeft u interesse in meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuw

Legacy

Nieuw

Highland park

Porto

Côte d'Azur

Hoe word ik Micmacbags dealer?

In tegenstelling tot andere Dugros merken wordt Micmacbags uitsluitend geleverd aan geselecteerde dealers. Als Micmacbags dealer kunt u deze mooie lederwaren gaan verkopen. Daarnaast kunt u profiteren van een aantal voordelen. We sommen ze voor u op:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

U geniet exclusiviteit in uw omgeving

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor uw klanten

Meer informatie: www.micmacbags.com