Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een avontuurlijk tassenmerk!

Micmacbags laat zich elke dag inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefwijze van de Micmac Indianen. Of je nu op zoek bent naar een beekje met koel water of de weg zoekt naar een leuk koffiebarretje, alles is een avontuur. Deze ontdekkingsdrift brengt ons team letterlijk en figuurlijk op mooie, inspirerende locaties. Hieruit ontstaan de ontwerpen voor de lederen Micmacbags tassen en klein lederwaren. Van ledere portemonnee tot handtas, alles is ontworpen in Nederland, handgemaakt in onze eigen gecertificeerde fabriek en geïnspireerd door de mooie wereld om ons heen. Follow the journey! 

De Micmacbags collectie

De Micmacbags collectie bestaat uit een verschillende series. Ieder jaar vernieuwen we de collectie door een aantal series uit te laten lopen en daar nieuwe voor in de plaats te laten komen. Zo blijft het aanbod in beweging en de klant geïnteresseerd. Elke nieuwe tassencollectie heeft een uniek verhaal geïnspireerd door reizen, vriendschap en ontdekken. Hieronder ziet u een kleine greep uit de collectie van Micmacbags. Benieuwd naar de allernieuwste collectie?

Friendship collectie

De Friendship collectie bestaat uit kleurrijke unieke tassen met twee schouderbanden, een geweven en een leren. De zomerse tashanger maakt de Friendship tas helemaal af. 

Highland park collectie

Leren tassen met een vintage randje. Het leer is door een unieke wassing gekleurd, dit geeft een unieke uitstraling.  De Highland Park is geïnspireerd op Schotland. 

Porto collectie

Een kleurrijke collectie geïnspireerd op het bruisende stadje Porto. Een diversiteit aan dames tassen, rugzakken en portemonnees met een tijdloze look. Perfect voor het reisseizoen!

Hoe word ik Micmacbags dealer?

In tegenstelling tot andere Dugros merken wordt Micmacbags uitsluitend geleverd aan geselecteerde dealers. Als Micmacbags dealer kunt u deze mooie lederwaren gaan verkopen. Daarnaast kunt u profiteren van een aantal voordelen. We sommen ze voor u op:

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

U geniet exclusiviteit in uw omgeving

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Ieder jaar een vernieuwd assortiment voor uw klanten

Meer informatie: www.micmacbags.com