Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Kom in Italiaanse sferen

Het merk PE-Florence werd in 1976 opgericht door Piero Erbacci. Hij staat bekend om zijn unieke stijl en look. Zijn collecties hebben een mediterraanse touch. In de late jaren 70 en in de jaren 80 ontwierp en produceerde Piero Erbacci de meeste van de collecties in de Italiaanse provincie Toscane. In de vroege jaren 90 verhuisde de productie langzaam naar Azië. Vandaag de dag werkt o.a. Piero's zoon aan de ontwikkeling van prints en tassencollecties in de geest van Piero Erbacci, met een vrolijke en mediterrane inspiratie. Het gebruik van de best beschikbare materialen en gedetailleerde afwerking is vanzelfsprekend. 

Verschillende materialen

De collectie van Piero Erbacci is uitgebreid en gevarieerd. Een belangrijk onderscheid tussen de diverse tassen is te vinden in het materiaal. U vindt drie materiaalsoorten in het assortiment; stro, raffia en canvas. Deze materialen geven elke strandtas een zomerse look en feel.

Stro

Raffia

Canvas

Wat maakt PE-Florence uniek?

PE-Florence is een merk van Dugros. Dit merk met zomerse look en feel stijgt sterk in populariteit. Tijdens zomerse dagen trekt menigeen erop uit naar het strand. Een stijlvolle strandtas mag dan niet ontbreken.

Producten per stuk uit voorraad kopen, geen pre-order noodzakelijk

Aantrekkelijke winkelverkoopprijzen

Breng de zomer in uw winkel

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers