“Elke tas ademt zomer, elk item ís de zomer!”

Waar komt de PE Florence tas vandaan?

De geschiedenis van PE-Florence brengt ons terug naar 1976, toen Piero Erbacci begon met damestassen ontwikkelen in Italië. In de tientallen jaren die daarop volgden ontstonden er ook samenwerkingen met China en Taiwan en kreeg het assortiment uitbreiding van rieten manden en strandtassen. Vandaag de dag werkt o.a. Piero’s zoon aan de ontwikkeling van prints en de PE-Florence tassencollecties, in de geest van Piero Erbacci.

Door de jarenlange ervaring in de tassenbranche en daarmee lange samenwerkingen met de juiste leveranciers zijn PE-Florence tassen van hoge kwaliteit waar we elke zomerseizoen mee blijven verrassen.

“Elke dag een zomergevoel met de tassen van PE-Florence. Alsof je op vakantie bent, de warmte van de zon op je wangen, zachte wind door je haren.”

PE-Florence is voor iedereen die elke dag het vakantiegevoel wil hebben. Dagdromen van flaneren langs een zonnige boulevard of relaxen aan het strand. Reizen langs prachtige oorden, genieten van het moment en de mooiste herinneringen maken.

Van rieten tassen tot canvas tassen

Het PE-Florence assortiment ís de zomer. Allerlei kleurrijke, vrolijke prints op katoenen en linnen strandtassen zetten de toon. Aangevuld met stevige rieten manden met neutrale look of vrolijke kleur. En tot lang nadat de zon onder gaat, houdt PE-Florence de warmte vast met de zomerse dames schoudertassen, shoppers en handtassen van geweven stro of crochet. Allemaal met hun eigen elegantie, allen even zomers.

Raffia

Stro

Canvas

Wat maakt PE Florence tassen uniek?

PE-Florence is een merk van Dugros dat sterk in populariteit stijgt. Breng de zomer in jouw winkel met het assortiment van PE-Florence. Ontdek wat PE-Florence tassen uniek maakt:

Brengt de zomer in jouw winkel!

Kwalitatieve producten door jarenlange goede samenwerkingen met deskundige leveranciers

Uniek merk in de strandtassen en leisure branche

Tijdloos leisure assortiment voor stabiele verkoop

Commerciële items met aantrekkelijke winkelverkoopprijzen

Producten per stuk uit voorraad inkopen, geen pre-order nodig

Makkelijk bestellen via de webshop, Cash & Carry of vertegenwoordigers