Ik ben de Safety wallet. Een veilig thuis voor pasjes.

Thuis is waar je je vertrouwd voelt. Thuis is de plek waar je na een drukke dag je rust vindt. Thuis is de plek die het veiligst is. Hebben (betaal)pasjes ook zo’n thuis? Dagelijks zorg ik voor pasjes van jong en oud. Bij mij zijn ze veilig. Ook als de eigenaar plots in slaap valt in de trein of door een drukke winkelstraat loopt. Ik ben de Safety wallet, het huis voor pasjes.

Het concept

De Safety wallet beschermt (betaal)pasjes tegen skimmen. Skimmen is het ongewenst uitlezen van persoonlijke gegevens, door middel van draadloze communicatie via de RFID- en NFC chip op kaarten zoals in een bankpas, creditcard, ID kaart, rijbewijs en veel toegangspassen. De metalen behuizing is de Safety wallet. Deze is los verkrijgbaar of in combinatie met een lederen cover. Deze cover maakt de Safety wallet nog praktischer. De Safety wallet wordt gebruikt door verschillende merken, maar kan ook gecombineer worden met een cover naar keuze. In 3 handige stappen bied je jouw klant een unieke én veilige portemonnee aan:

Stap 1

Maak de Safety wallet vet- en stofvrij

Stap 2

Plaats de Safety wallet op de plakstrip in de cover

Stap 3

Vul de Safety wallet met pasjes

Let op: het materiaal dat signalen blokkeert functioneert alleen als de portemonnee gesloten is en de pasjes zijn opgeborgen. Bij gebruik van de portemonnee door deze te openen en de pasjes te pakken, wordt het gesloten circuit geopend en valt de bescherming in de meeste gevallen weg. Laat dus nooit een portemonnee open liggen, ook niet als deze met RFID folie beschermd is.

Wat maakt Safety wallet uniek?

De Safety wallet beschermt pasjes tegen skimmen. Skimmen is het ongewenst uitlezen van persoonlijke gegevens, door middel van draadloze communicatie via de RFID- en NFC chip op kaarten zoals jouw bankpas, creditcard, ID kaart, de Octopus en veel andere toegangspassen. Meer weten over de Safety wallet? Op de website van de Safety wallet wordt het product uitgebreid toegelicht. 

Ruimte om 7 pasjes te beschermen

Per stuk te bestellen, direct uit voorraad

Makkelijk bestellen via de webshop of vertegenwoordigers

Los verkrijgbaar en in combinatie met een (merk)cover

Meer informatie: www.safety-wallet.nl