Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een nieuwe naam voor Old West

Old West maakte zich de laatste jaren sterk door kwaliteitsleder aan te bieden voor scherpe prijzen. Het resulteerde in een verdubbeling van de omzet binnen drie jaar tijd. Inmiddels is het merk toe aan een frisse wind.

Daarom krijgt Old West een nieuwe naam: Hide & Stitches. De productstijl en doelgroep van de collectie blijft 100% hetzelfde. Het merk krijgt alleen een nieuw jasje!

Een ontspannen transformatie
We hebben ervoor gekozen om de naamswijziging geleidelijk aan door te voeren. Geen rigoureuze veranderingen, maar stap voor stap. Gedurende dit jaar zullen er zowel producten met het logo van Old West als producten met het logo van Hide & Stitches in omloop zijn, totdat alle producten met het logo van Old West zijn uitverkocht. 

"We hopen natuurlijk dat uw winkel zo snel mogelijk weer open mag, zodat ook Hide & Stitches een mooi plekje kan krijgen!"

- Eric Jacobs, vertegenwoordiger Hide & Stitches -

Het merk krijgt alleen een nieuw jasje, het assortiment blijft hetzelfde.

En er komen nog meer mooie verpakkingen aan ...

Waar komt de naam vandaan?

Van de designer

Denise ontwikkelde het nieuwe jasje van Old West en vertelt waarom voor de naam Hide & Stitches is gekozen.

"Het leer (de huid) en het stiksel van de tassen waren de inspiratiebron voor de nieuwe naam. Samen maken ze van de tas een mooi geheel. "Hide" is opgevuld en staat voor de huid. "Stitches" heeft juist alleen een omlijning, omdat deze letters refereren naar de stiksels die de omlijning zijn van een tas. Tussen de twee woorden in staat een symbool als &-teken waarin het ambacht van het merk terugkomt."