Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Tassenmerk ZEBRA overgenomen door Dugros

Sinds deze maand zijn wij de nieuwe eigenaar van ZEBRA, een merk in trendy tassen voor kinderen en dames. 

Na twaalf jaar draagt Chantal Slegers, oprichtster van ZEBRA, het merk over aan Dugros. De reden? De gezondheid van zowel haar man als haarzelf. “De keuze om ons merk te verkopen is er niet een van vandaag op morgen. ZEBRA is in de afgelopen jaren echt mijn kindje geworden. Toch voelt het goed. Met trots geef ik ZEBRA in handen van Dugros, omdat ik weet dat het merk onder hun dak door kan groeien.” Naast een nieuwe eigenaar, verandert er voor de klanten niets. “ZEBRA blijft ZEBRA en zal alleen maar groeien, is mijn verwachting.”

Voor ons biedt de overname van Zebra een unieke kans om onze merkenportefeuille uit te breiden. “Het is een bekend en populair merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding”, aldus directeur Bas Duifhuizen. Het merk zal in de geest van Chantal verder worden doorontwikkeld, we vinden het belangrijk om de continuïteit van het merk te waarborgen. We zien wel nieuwe kansen. In ZEBRA zit té veel potentie om de verkoop tot Nederland te beperken. We kijken nu waar internationaal kansen liggen voor ZEBRA. Daarnaast zullen we IT en marketing inzetten om het merk te kunnen laten groeien.

Chantal heeft veel vertrouwen in Dugros als nieuwe eigenaar. “Onze manier van ondernemen heeft veel overeenkomsten, kwamen we al snel achter. Een no-nonsens cultuur, en door hard werken groot geworden.” Ook Bas benoemt dat er vertrouwen is: “Als er een kans voordoet om zo’n merk over te nemen, twijfelen wij niet maar gaan we meteen over tot actie. Extra bijzonder is dat Chantal haar merk ons echt toevertrouwd, dat motiveert extra om alles eruit te halen wat erin zit.”

Voorlopig kunnen retailers het merk nog niet inkopen bij Dugros. Vertegenwoordiger Lisa, volgens Chantal ‘het gezicht van ZEBRA', blijft het aanspreekpunt voor klanten.

Collecties ZEBRA

Vrolijke schooltassen voor meisjes

Stoere schooltassen voor jongens

Trendy damestassen