Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Mogen we nu officieel zeggen dat de lente is begonnen? Met maximumtemperaturen van 18 graden vinden wij van wel. Tijd om ons eens te verdiepen in wat wij voor u kunnen betekenen nu de temperaturen langzaam stijgen!

Het verhaal van PE-Florence

We gaan even terug naar 1976. Het jaar waarin Piero Erbacci begon met het ontwikkelen van damestassen in Italië. Doordat er later succesvol is samengewerkt met China en Taiwan, kreeg het assortiment een prachtige uitbreiding van rieten manden en kleurrijke strandtassen. Jaren later werkt  Piero's zoon met veel passie en enthousiasme aan de ontwikkeling van prints en de PE-Florence tassencollecties, in de geest van Piero Erbacci.

Door de jarenlange ervaring in de tassenbranche en daarmee lange samenwerkingen met de juiste leveranciers zijn PE-Florence tassen van hoge kwaliteit waar we elk zomerseizoen mee blijven verrassen. Dat niet alleen. Dit merk is al jaren te vinden in winkels en dus niet weg te denken uit het straatbeeld of beter gezegd, het strandbeeld.

Als iemand een tas van PE-Florence tegenkomt, dwalen de gedachtes van deze persoon al snel af naar mooie herinneringen van vakanties naar prachtige oorden, lopen langs een zonnige boulevard en de zachte wind door de haren.

PE-Florence geeft het ultieme vakantiegevoel en dat is precies wat iedereen wil hebben!

 

“Elke tas ademt zomer, elk item ís de zomer!”

PE-Florence Bozaka - 17070

Het oude vertrouwde

Niet is fijner dan een oude vertrouwde tas. Deze grote manden uit de Bozaka serie van PE-Florence zijn waarschijnlijk bij iedereen bekend. De reden dat deze manden populair zijn? Dat weten wij wel!

  • Veel ruimte: de manden van deze serie zijn zo groot dat uw klant aan één tas genoeg heeft voor een lange stranddag. Dat betekent geen gedoe met meerdere tassen!
  • Handige sluiting: het extra stuk stof die aan de binnenkant is bevestigd, is makkelijk dicht te maken met een verschuifbare sluiting. Dat betekent geen zand bij de belangrijkste spullen en niemand die zomaar tussen uw spullen kunt kijken. 
  • Kleurrijk: tijdens de zomer mogen we wel wat meer uitpakken met kleur en dat is precies wat wij bij PE-Florence doen. Niets is te gek en daar zijn klanten juist zo dol op!

 

Nieuw in 2022!

In 2022 kunnen we u natuurlijk niet laten zitten met onze series uit 2021. Daarom hebben wij dit jaar weer een aantal nieuwe series uitgebracht waarmee u uw assortiment prachtig kan aanvullen. Bent u al benieuwd?

Eén van deze series is Leisure. Dit zijn strandtassen gemaakt van biologisch afbreekbaar katoen. Een milieuvriendelijke keuze voor u en uw klant. Perfect voor de klant die graag zijn steentje bijdraagt of de eerste stap wil zetten. En deze tassen zijn echt voor iedereen!

Mariëlle vertelt graag meer over de Leisure serie, maar ook over Straw en Natural Life in de video!

Meer weten? Mariëlle vertelt meer over onze nieuwste series!

Wilt u ook het gevoel van PE-Florence ervaren?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!