Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Top 5 telefoontasjes

Nooit meer zoeken naar een telefoon en pasjes bij de hand. Inmiddels zweert elke vrouw bij een telefoontasje en zijn ze onmisbaar in uw winkel. Eén van onze nieuwe collecties van Hide & Stitches is erg populair onder de vrouwen. Dit is de Paint Rock collectie die wel meer dan 5 verschillende soorten telefoontasjes in de collectie heeft.

 Ook Beagles mag niet vergeten worden als het gaat om telefoontasjes. Beagles heeft enorm ruime telefoontasjes met wel meer dan 3 vakken, maar ook voor de klant die houdt van klein en compact is er bij Beagles genoeg keuze. Dit zijn de bestsellers van de categorie telefoontasjes:

Beagles Marbella - 18901

 

Top 5 clutches

De clutch is weer terug van weggeweest. De kleine, platte handtas is de perfecte tas voor de feestdagen. Deze kan dus echt niet vergeten worden in de feestmaand. De clutch is compact en wordt meestal meegenomen in de avond. Ondanks dat de clutch compact is, geeft deze tas wel genoeg ruimte om dagelijkse benodigheden mee te nemen zoals een telefoon, een portemonnee en wat extra kleine spulletjes.

De meeste clutches kunnen alleen in de hand gedragen worden. Wij leveren bij al onze clutches een lange schouderband, zodat de tas ook gedragen kan worden als schoudertas. Af en toe is het ook handig om de handen vrij te houden. In ons assortiment hebben we verschillende soorten clutches van diverse leersoorten. Hieronder en in de afbeelding hiernaast vind u onze bestsellers!

Bent u al klant? Log in, zoek de artikelnummers op en start met inkopen!

Charm London Brixton - 16564


Deze producten voor de feestdagen nog in uw winkel?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan, maak kennis en start met inkopen!