Gratis inspiratie voor jou!

Als partner in lederwaren willen wij het maximale uit jouw verkoop halen. Dat is direct de reden waarom wij trendrapporten opstellen. Hierdoor kunnen wij producten maken die passen bij deze tijd en kan je daarna producten inkopen die jouw klant al maanden op het oog heeft. Ons inkoopteam doet zorgvuldig onderzoek, waarna de rapporten worden opgesteld. Deze rapporten vatten de trends van het huidige jaar en het komende jaar perfect samen. Onze inspiratie? Die halen we uit het 'trendwatchen' wat wij dagelijks met veel plezier doen.

Inspiratie voor tassentrends

Herfst/winter 2023

Ontdek welke tassen er bij de trends van 2023 passen

Deze herfst en winter zal je zien dat de trends erg verschillend zijn. Dit najaar zien we namelijk klassieke kleuren en vormen, zoals de trends Black Swans en Soft Romantic. Toch zien we ook dat we niet alleen op donkere kleuren overgaan deze winter. We trekken het kleurrijke vanuit de zomer door naar het najaar met de trend Color Fever. 

Ontdek de diverse trends in het nieuwste trendrapport!

Lente/zomer 2023

Ontdek welke tassen er bij de trends van 2023 passen

Dit voorjaar gaan we van zachte pastelkleuren en aardetinten naar felgekleurde roze tassen. De Daydreaming en Midsummer White trends mag je niet missen. De lichte en vrolijke kleurtjes die terugkomen in deze trend zijn perfect voor in de zomer. De tassen die je in het trendrapport ziet, kan je allemaal terugvinden in ons assortiment.

Download hier het trendrapport van de herfst en winter 2023!

Zomer 2022

Ontdek welke tassen er bij de trends van 2022 passen

Alhoewel sommige trends in eerdere seizoenen al vluchtig voorbijkwamen, zal deze zomer u echt verbazen. We gaan van natuurlijke tinten naar kobaltblauw en duiken daarna in een oceaan aan zomerfrisse kleuren. Onze 'Artistic Art' trend kunnen we niet aan u voorbij laten gaan. Wij verbinden onze collecties aan deze prachtige trends en zorgen ervoor dat je klaar bent voor de zomer.

Laat jouw gedachten afdwalen naar de zomer en ontdek de 5 zomertrends van 2022 in ons rapport. Download hier!

Herfst/winter 2022

Ontdek welke tassen er bij de trends van 2022 passen

Dit najaar staan er weer vijf prachtige trends voor u klaar. We zien veel kleuren waarin de gezellige en warme sfeer van het najaar terugkomt. Toch zien we dit najaar niet alleen warme kleuren, want we kunnen niet zonder glitters in de winter. De trend 'Glossy Glamour' is daarom net even wat anders is. Nieuwsgierig naar alle trends voor dit najaar?

Download hier het trendrapport fall/winter 2022 en ontdek!


Inspiratie voor kleuren en materialen

NIEUW: Herfst/winter 2024/2025

Het najaar van 2024 zal in het teken staan van 3 unieke trends. We zien fantasierijke kleurenpaletten bij de trend Surreal Fantasy, maar zullen ook opvallende materialen gebruiken, zoals metallic en tarpaulin. 

Download het trendrapport en stel jouw collectie voor het najaar van 2024 samen!

Lente/zomer 2024

Bij het lezen van dit trendrapport krijg je direct zin in de zomer! We lichten 5 trendy kleuren uit waar de consument in 2024 verliefd op zal worden. Naast de nieuwe kleuren mogen de populaire materialen niet vergeten worden. Dit jaar zal je veel raffia, linnen en glad leer terugzien in de winkels. Welke trend pak jij op deze zomer?

Download dit trendrapport en ontdek de trends van het voorjaar van 2024!

Herfst/winter 2023

Nieuwsgierig naar de populaire stoffen en materialen van de herfst en winter van 2023? Wanneer je de trends in dit trendrapport ziet, word je direct vrolijk. Je ontdekt warme kleuren, zachte stoffen en modellen in combinaties die je eerder nog niet hebt gezien. Ben jij de eerste met deze tassen in jouw winkel?

Ontdek hier het trendrapport van de herfst en winter 2023!

Lente/zomer 2023

In de lente en zomer van 2023 is niets te gek! In dit trendrapport nemen we verschillende stoffen, kleuren en modellen door. Zo ben je op de hoogte en kan je je alvast gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Deze lente en zomer gaan we metallic materialen als alledaagse kleding dragen en zullen we knalkleuren niet uit de weg gaan.

Download en ontdek de populairste kleuren en modellen!