Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Gratis inspiratie voor u!

Als partner in lederwaren willen wij het maximale uit uw verkoop halen. Dat is direct de reden waarom wij trendrapporten opstellen. Hierdoor kunnen wij producten maken die passen bij deze tijd en kunt u daarna producten inkopen die uw klant al maanden op het oog heeft. Ons inkoopteam doet zorgvuldig onderzoek, waarna de rapporten worden opgesteld. Deze rapporten vatten de trends van het huidige jaar en het komende jaar perfect samen. Onze inspiratie? Die halen we uit het 'trendwatchen' wat wij dagelijks met veel plezier doen.

Herfst/winter 2023

Nieuwsgierig naar de populaire stoffen en materialen van de herfst en winter van 2023? Wanneer u de trends in dit trendrapport ziet, wordt u direct vrolijk. U ontdekt warme kleuren, zachte stoffen en modellen in combinaties die u eerder nog niet heeft gezien. Bent u de eerste met deze tassen in uw winkel?

Ontdek hier het trendrapport van de herfst en winter 2023!

Lente/zomer 2023

In de lente en zomer van 2023 is niets te gek! In dit trendrapport nemen we verschillende stoffen, kleuren en modellen door. Zo bent u op de hoogte en kunt u zich alvast gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Deze lente en zomer gaan we metallic materialen als alledaagse kleding dragen en zullen we knalkleuren niet uit de weg gaan.

Download en ontdek de populairste kleuren en modellen!

Herfst/winter 2022

Dit najaar staan er weer vijf prachtige trends voor u klaar. We zien veel kleuren waarin de gezellige en warme sfeer van het najaar terugkomt. Toch zien we dit najaar niet alleen warme kleuren, want we kunnen niet zonder glitters in de winter. De trend 'Glossy Glamour' is daarom net even wat anders is. Nieuwsgierig naar alle trends voor dit najaar?

Download hier het trendrapport fall/winter 2022 en ontdek!

Zomer 2022

Alhoewel sommige trends in eerdere seizoenen al vluchtig voorbijkwamen, zal deze zomer u echt verbazen. We gaan van natuurlijke tinten naar kobaltblauw en duiken daarna in een oceaan aan zomerfrisse kleuren. Onze 'Artistic Art' trend kunnen we niet aan u voorbij laten gaan. Wij verbinden onze collecties aan deze prachtige trends en zorgen ervoor dat u klaar bent voor de zomer.

Laat uw gedachten afdwalen naar de zomer en ontdek de 5 zomertrends van 2022 in ons rapport. Download hier!