Ons feestmaand assortiment

Tijdens de feestmaanden gaan consumenten massaal op zoek naar cadeautjes, maar ook naar fashionable items om zelf te dragen tijdens het kerstdiner of Oudejaarsavond. Bij ons vind je daarom genoeg items waarmee je niet alleen anderen, maar ook jezelf blij kan maken. Zo zorg je voor een ruim assortiment voor jouw klanten. 

Cadeausets

Samengestelde cadeausets om weg te geven aan een ander

Kleine items

Portemonnees, riemen en schouderbanden als kleinigheidje

Glitter & Glamour

Een fashionable tas om zelf te dragen tijdens het diner

Teddy

Onmisbare teddy items voor gezellige en knusse dagen

Eerste hulp bij inpakken!

Cadeautjes inpakken creatief inpakken is niet altijd even makkelijk en zorgt af en toe voor de nodige uitdagingen. Daarom zorgen wij er dit jaar voor dat jij jouw cadeautjes dit jaar snel én uniek kan inpakken. Want hoe leuk is het dat jij één van de leukste ingepakte cadeautjes kan geven? En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Onze tips zijn perfect wanneer je thuis cadeautjes wilt inpakken, maar kunnen bij iets meer tijd ook makkelijk in de winkel toegepast worden.  Onze inpaktips delen we op Instagram, Facebook en Youtube, dus vergeet niet om ons te volgen!

Uitpakken met Dugros

Ben jij er klaar voor om deze winter de leukste producten in jouw winkel te zetten? Bij ons vind je een ruim assortiment aan toffe items voor de feestdagen, waaronder cadeausets en onmisbare teddy items. Wil jij meer zien van ons assortiment? Log in of maak een demo-account aan.