Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In het kort

Wij zijn op zoek naar een Junior Designer/creatieve Inkoper die tassencollecties gaat ontwerpen voor onze merken en private label klanten! Kun jij je verplaatsen in de doelgroep en dit vertalen naar toffe collecties? Kom het bij ons waarmaken!

Wat ga je precies doen?

In deze toffe functie ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van vernieuwende collecties voor onze eigen merken of private label klanten. Je doet alles volgens de uitgangspunten van het merk en de klant waar jij voor werkt. Buiten het ontwerpen van aantrekkelijke, trendy tassen, zul je ook het inkoopproces beheren om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten kunnen leveren aan onze klanten.

Kandidaatsprofiel

Je beschikt over een goede balans tussen creatief en commercieel inzicht

Je hebt gevoel voor stijl en trends en weet de nieuwste fashiontrends te signaleren

Jij kunt creatieve ideeën uitwerken naar duidelijke instructies voor de leverancier

Je hebt uitstekende onderhandelings- en communicatievaardigheden

Je hebt goede sociale vaardigheden, bent gedreven en flexibel

Je bent werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Oud-Beijerland, maar schrikt er niet van om een keer af te reizen naar China

Kenniscriteria:

Minimaal een bachelor in Fashion Design, Inkoop of een andere gerelateerde opleiding

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Uitstekende beheersing van Excel en grafische ontwerpsoftware zoals Illustrator, Photoshop en InDesign

Dugros biedt jou:

Een inspirerende werkomgeving tussen de tassen met een ambitieus, creatief team

Merel & Bas: jouw directe collega's die met elkaar het maximale eruit weten te halen en ervoor zorgen dat elke dag een feestje is

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Pensioenregeling

Fietsregeling

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270