Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Kwaliteitsmedewerker inkomende goederen (fulltime)

Een magazijnmedewerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is wat we zoeken. Ben jij een nauwkeurige werker die graag de puntjes op de i zet en aan het einde van de dag nog even meehelpt met het orderpicken om het werk voor die dag netjes af te maken?

Dan zoeken wij jou!

Jouw functie

Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een collega die zich bezig gaat houden met het controleren van de binnengekomen goederen. Je neemt steekproeven, klopt alles wat binnenkomt? Staat er nog genoeg voorraad of moet er handel van een andere locatie deze kant op komen? Op deze manier manage jij ook de voorraad. Eigenlijk ben jij de spin in het web op de afdeling logistiek. Er moet voorraad beschikbaar zijn voor webshoporders en doordat jij alles beheert en op orde hebt, kan de verkoper zijn werk doen. Erg belangrijk dus!

Wie jij bent:

Je bent een medewerker die nauwkeurigheid erg belangrijk vindt. Je loopt de kantjes er niet graag af. Een stapje extra zetten? Geen probleem voor jou! Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en zal ook altijd kijken hoe dit beter of anders kan.

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau

Je bent bekend met werken in een IT-gedreven werkomgeving

Je bent bekend met het verwerken van inkomende goederen en voorraadbeheer

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Je kunt goed zelfstandig werken

Je bent communicatief vaardig en zult veel zaken dus ook bespreken met je logistieke collega's

Het liefst beschik je over een geldig hef-/reachtruckcertificaat

Dugros biedt jou:

Een gezellige werkplek met fijne collega's

24 vakantiedagen

Pensioenregeling

Fietsregeling

Vrijdagmiddagborrels, kerstborrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen portemonnees, koffers en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze vacature en stuur je up- to-date cv mee.

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270