Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Inkoop assistent in mode accessoires en lederwaren (fulltime)

Heb je humor en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan pas je perfect in het team van Ingrid en haar inkoopassistenten en kun je meteen aan de slag!

In een team van totaal 4 collega’s ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de inkooporders voor heel Dugros. Als spin in het web werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen inkoop, verkoop, design en logistiek om een perfect product op tijd in de winkels van de klant en in onze eigen cash & carry te krijgen.

Jouw functie:

Als assistent inkoper ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de inkooporders van A tot Z. Hierbij heb je dagelijks contact met onze leveranciers in met name India en China. Dit is voor jou echter geen enkel probleem omdat jij de Engelse taal goed beheerst. En bij problemen ben jij ook niet bang om hier achteraan te gaan en partijen hierop aan te spreken.

In deze rol maak je deel uit van de afdeling "Backoffice” bestaande uit 4 personen en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van inkooporders en eventuele Private Label verkooporders, zodat deze op tijd en volgens afspraak geleverd kunnen worden. Je houdt de voortgang van projecten en orders actief in de gaten en draagt indien nodig oplossingen aan. Als spin in het web werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen inkoop, verkoop, design en logistiek om een perfect product op tijd in de winkels van de klant en in onze eigen cash & carry te krijgen.

Hoe zit het met de verwachte levertijden? Is de Quality Control uitgevoerd en klopt alles? Is er een boeking bij onze forwarder? Komt alles volgens plan binnen? Zijn alle documenten er voor betaling, inklaring en levering bij onze logistieke afdeling? Is er een leverafspraak bij de klant?

Kortom, je coördineert de gehele administratieve kant van het inkoopproces, maar ook van het verkoopproces van de private label orders. Je zorgt dat de artikelen en orders perfect in ons systeem staan.

Wie jij bent:

Je bent een spontaan mens en werkt graag in teamverband. Je hebt een instellen van "niet lullen, maar poetsen" en werkt graag met mooie producten.

Je bent proactief en werkt accuraat

Administratief ben je een wonder

Je bent een organisatorische topper die ook nog eens stressbestendig is

Je werkt graag in een enthousiast team vol “Dugrosianen”

Kennis van de Engelse taal is een must, Duits zou mooi zijn

Gezien de producten waar we mee werken en de wensen en eisen van de klant, heb jij oog voor detail. Het streven is immers dat alles in 1x goed gaat!

Heb je ervaring met het samenwerken met India en China? Daar worden wij heel blij van!

Dugros biedt jou:

Een gezellige werkplek met fijne collega’s

24 vakantiedagen

Pensioenregeling

Fietsregeling

Vrijdagmiddagborrels, barbecues, Kerstborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270