Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In het kort

Wil jij de verantwoordelijkheid pakken voor het in goede banen leiden van de administratieve afwikkeling van onze grote accounts, zoals Aldi en Kruidvat? Ben jij iemand die gas wil geven, gaat voor kwaliteit en dit voor elkaar krijgt met oog voor detail en nauwkeurige manier van werken? Lees dan snel verder!

Wegens enorme groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Achter de schermen pak jij dagelijks allerlei diverse, administratieve taken op. Van het verwerken en monitoren van orders, tot het afstemmen met de verkopers over bestellingen, tot het onderhouden van klantcontact. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat onze klant tijdig de correcte levering ontvangen. Hierbij is geen dag hetzelfde.

Wat ga je precies doen?

Bij Dugros kunnen klanten terecht voor een totaal aanbod van tassen, koffers en aanverwante (lederwaren)producten. Als Inkoopassistent bij Dugros ga jij ervoor zorgen dat het gehele verkoopproces van deze producten op rolletjes verloopt. Het inzetten van inkooporders bij buitenlandse leveranciers voor zowel Dugros als grootwinkelbedrijven is één van je taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor taken als: orderbevestigingen, het aanvragen van testrapporten en het controleren en verzenden van monsters.

Samen met onze verkopers ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten. Jij bent hierbij de spin in het web tussen verschillende afdelingen, leveranciers en klanten. Je onderhoudt contact met zowel de bevrachter als de vervoerder. Om ervoor te zorgen dat de klant tijdig de correcte levering krijgt, is het belangrijk dat je logistieke informatie tijdig doorgeeft. Ook heb je veel contact met collega's van andere afdelingen, om samen te zorgen voor een goed eindproduct. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat alles op tijd binnenkomt.

Kandidaatsprofiel

Jij bent een aanpakker die het leuk vindt om alles in goede banen te leiden.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het accuraat invoeren en verwerken van (gevoelige) gegevens in onze systemen. Je bent daarom zeer nauwkeurig en hebt aandacht voor detail.

Je hebt kennis van administratieve processen en procedures.

Je hebt het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.

Goede probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om snel beslissingen te nemen.

Je moet flexibel zijn en een stapje extra willen zetten om de klant te ontzorgen.

Kenniscriteria

Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent bekend met geautomatiseerde systemen en hebt ervaring met software als MS Office en Excel.

Dugros biedt jou:

Een veelzijdige baan waar geen dag hetzelfde zal zijn!

Een fijne groep collega's

Fietsregeling

Pensioenregeling

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!

Net zo enthousiast als wij?

Dat is een goed teken! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270