Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Leerwerkplek Magazijnmedewerker (BBL mbo 3 of 4)

Volg jij een opleiding in de logistiek of wil je die gaan volgen en zoek je nog een mooie werkplek? Dan moet je zeker eens bij Dugros komen kijken.

Samen met jouw energie en enthousiaste collega's ben je verantwoordelijk voor de afdeling logistiek. 

Wat ga je doen?

In jouw functie als allround magazijnmedewerker houd je je onder andere bezig met het lossen van de binnengekomen container en help je met het controleren van deze vracht. Je zet de binnengekomen goederen op de juiste locatie weg en zorgt ervoor dat de dagelijkse stroom van goederen op en top verloopt. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende ruimte zijn om alles op te slaan en zul je dus op tijd moeten signaleren wanneer dit mis dreigt te gaan.

Bij drukte zal je ook meelopen in het orderpick proces.

Wie jij bent:

Je bent een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je wilt veel leren en bent proactief in het oppakken van werkzaamheden. Netjes werken om op die manier de klanten tevreden te houden is voor jou vanzelfsprekend.

MBO werk- en denkniveau

Je bent bekend met werken in een IT-gedreven werkomgeving

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Je kunt goed zelfstandig werken, nadat we jou goed hebben ingewerkt

Dugros biedt jou:

Een gezellige werkplek met fijne collega's

24 vakantiedagen

Pensioenregeling

Vrijdagmiddagborrels, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen portemonnees, koffers en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270

Enthousiast? Solliciteer direct!