Magazijnmedewerker met verantwoordelijkheid voor eigen afdeling  (fulltime)

Een magazijnmedewerker die zijn of haar eigen afdeling gaat managen en daarbij nauw samenwerkt met de afdeling logistiek. Dat is kort samengevat deze functie.

Ben jij iemand die van aanpakken weet en ervaring heeft in het zelfstandig werken? Stuur dan snel je cv naar ons op!

Jouw functie

Voor onze afdeling “Bag-Up Service” zoeken we iemand die heel zelfstandig aan de slag kan gaan. Je neemt je verantwoordelijk voor deze afdeling waarbij je onder andere zorgt dat onze tassenmolens, zoals je die  bijvoorbeeld weleens bij drogisterijen voor de deur ziet staat, in elkaar gezet en netjes gevuld worden. Je zet orders klaar voor je collega merchandisers die hiermee op pad gaan langs onze klanten. De voorraad moet op peil blijven en je hebt dagelijks nauw contact met een afdeling externen die in ons pand de tassen vullen met opvulmateriaal. Wat moeten zij die dag doen, waar liggen de prioriteiten.

Je hebt hierbij altijd een nauwe samenwerking met de afdeling logistiek. Is het een dag wat rustiger, dan zul je “beneden” gaan assisteren met het verwerken van orders. Andersom komt de afdeling logistiek bij jou “boven” helpen als er veel werk ligt op jouw afdeling.

Wie jij bent:

Je bent een echte doorzetter en in staat om van elke dag een succes te maken. Je zet graag een stap extra en verliest de normen en waarden van onze organisatie nooit uit het oog.

MBO werk- en denkniveau

Je bent bekend met werken in een IT-gedreven werkomgeving

Beheersing van de Nederlandse taal

Je kunt goed zelfstandig werken

Je bent communicatief vaardig en zult veel zaken ook bespreken met je logistieke collega's

Dugros biedt jou:

Een gezellige werkplek met fijne collega's in een relatief klein team

24 vakantiedagen

Pensioenregeling

Fietsregeling

Vrijdagmiddag borrels, kerstborrel, barbecues en een jaarlijks bedrijfsuitje

Korting op de mooiste tassen, portemonnees, koffers en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze vacature en stuur je up-to-date cv mee!

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270