Vacature Mediavormgever

Hey creatieveling! Ben jij op zoek naar een tof bedrijf waar jij je creativiteit kwijt kan? Dan zit je goed bij ons! Wij zijn op zoek naar een mediavormgever/creatief dtp'er met al een rugzak met design skills en die sterke concepten weet te vertalen naar toffe ontwerpen. Je komt te werken tussen de tassen, wie wil dat nou niet! Lees snel verder voor meer info over deze toffe vacature.

Deze vacature is voor 24 uur per week

Wat ga je precies doen?

Als mediavormgever ga jij onderdeel uitmaken van Team Marketing bij Dugros. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven en produceren van visuele marketingmaterialen die het merk en de producten van Dugros gaan promoten.

Je werkt nauw samen met Denise en Lauren en de rest van je collega's van de marketingafdeling om creatieve oplossingen te bieden voor uiteenlopende marketingcampagnes- en initiatieven. Jouw ontwerpen spelen een cruciale rol in het aantrekken van klanten, het vergroten van de naamsbekendheid en het bevorderen van de verkoop van tassen en de overige lederwaren.

Je verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Het creëren van visueel aantrekkelijke content en het door ontwikkelen van gemaakte concepten, die de merkidentiteit van het bedrijf versterken
  • Jij verzorgt de vormgeving van alle interne en externe uitingen. Dit zijn onder andere: het vormgeven van aansprekende advertenties, aantrekkelijke presentaties, onze magazines en catalogussen, verpakkingen en opvallende winkelreclame
  • Jij zorgt ervoor dat alles er visueel aantrekkelijk uitziet en consistent is met onze huisstijl of die van de klant
  • Daarnaast ben jij dé sparringpartner voor de vormgeving in de breedste zin van het woord en denk jij op conceptueel niveau mee.

Kandidaatsprofiel

Opleiding: mbo-niveau 3/4 mediavormgever

Uitstekende kennis van het gehele Adobe pakket (Photoshop, Illustrator, Indesign) en andere relevante tools;

Een sterk portfolio die aantoont dat je de kennis en vaardigheden van het vormgeven beheerst. Zoals vormgeving, consequentie, diversiteit en creativiteit;

Aantoonbare ervaring als Media vormgever/creatief dtp’er; 

Het vermogen om ontwerpen aan te passen aan specifieke doelgroepen en kennis te hebben van het vormgeef proces. 

Dugros biedt jou

Een veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

Een fijne groep collega’s;

Fietsregeling;

Pensioenregeling;

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek;

Je krijgt korting op o.a. tassen, portemonnees en riemen.

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630279

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!