Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Merchandiser (fulltime/parttime)

Regio Friesland

Wegens enorme groei zijn wij op zoek naar merchandisers voor diverse regio's, waaronder Friesland Als Merchandiser Buitendienst zorg je ervoor dat de klanten in jouw rayon met trots onze tassen verkopen. Hoe? Door een juiste presentatie en voldoende voorraad van de tassenmolen!

In het kort

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van lederwaren, waaronder tassen. Tassen, daar ga jij je op focussen! Met onze Bag-Up service ontzorgen we winkeliers van inkoop tot en met logistiek. De winkels waar onze trendy tassen worden verkocht, ga jij af. Je vult de tassenmolens aan en zorgt dat de tassen representatief aan de molen hangen.

Meer informatie

Wat ga je precies doen?

Dagelijks ben je bezig om het maximale uit jouw rayon te halen. Met één van onze goed uitgeruste bedrijfsbussen, bezoek je je winkeliers die een tassenmolen van ons hebben staan. Je zorgt ervoor dat de winkels altijd up-to-date zijn met de nieuwste tassencollectie en de winkeliers op de juiste tijden worden bezocht. Afhankelijk van je woonplaats, krijg je een eigen depot waar je jouw tassenvoorraad dient bij te houden.

Met jouw commerciële skills zorg je ervoor dat klanten zoveel als mogelijk verkopen. Je maakt een praatje met de klant en geeft waar nodig advies, waardoor je een langdurige relatie met de klant opbouwt. Jij bent de betrouwbare leverancier waar onze klanten van op aan kunnen!

Jij bent:

Jij bent een doorzetter die in staat is om van elke dag een succes te maken

Je ziet het als een uitdaging om extra omzet te creëren en daarvoor zet je graag een stap extra

Je zit niet om een praatje verlegen en maak je het mensen graag naar de zin

Inleven, meedenken en ontzorgen van relaties zijn jouw sterkste punten

Je hebt oog voor de juiste presentatie van producten en hebt affiniteit met tassen

Dugros biedt jou:

Een zelfstandige baan met veel vrijheid

Een bus staat tot je beschikking, inclusief iPad

Fietsregeling

Pensioenregeling

24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Je krijgt korting o.a. tassen, portemonnees en riemen

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270

Over Dugros

Dugros is een gedreven familiebedrijf met een enthousiast team van zo’n 85 collega’s. Door het vertrouwen vanuit onze klanten zijn wij de afgelopen jaren hard gegroeid. Sinds de start van Dugros hebben we honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met onze tassen, portemonnees en riemen.

Dugros wil ook samen met jou op pad. Dat is een avontuur waarin we niet altijd weten wat ons te wachten staat. Maar dat is juist de uitdaging waar we enthousiast van worden. Met elkaar de berg op klimmen, de top bereiken. Aan zo’n avontuur begin je niet met de eerste de beste. Wij gaan voor een relatie waar we beiden wat aan hebben. Met elkaar halen we eruit wat erin zit.

Onderling zijn we betrokken met elkaar en heerst er een informele sfeer. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Hou je van een potje darten, een potje FIFA spelen, een borrel drinken en uit eten gaan? Dan zit je bij ons goed! Daarom is Dugros niet zomaar een tassengroothandel!