Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vacature Merchandiser (fulltime)

Regio Zuid-Holland, Noord-Brabant of Limburg

Zin om te groeien en te knallen in een organisatie vol kansen? Dugros weet daar wel raad mee. In de functie van Merchandiser ben je verantwoordelijk voor een eigen rayon. Jij zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn.

Wegens enorme groei zijn wij op zoek naar merchandisers voor diverse regio's, waaronder Zuid-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Als merchandiser zorg je ervoor dat de klanten in jouw rayon met trots onze producten verkopen. Hoe? Door een juiste presentatie en voldoende voorraad van de tassenmolen!

Dagelijks ben je bezig om het maximale uit jouw rayon te halen. Met één van onze goed uitgeruste bedrijfsbussen, bezoek je je winkeliers die een tassenmolen van ons hebben staan. Je zorgt ervoor dat de winkels altijd up to date zijn met de nieuwste producten en de winkeliers op de juiste tijden worden bezocht. Je bent vrij in je eigen planning en met jouw commerciële skills zorg je ervoor dat klanten zoveel als mogelijk verkopen.

Je bent een echte doorzetter en bent in staat om van elke dag een succes te maken. Je ziet het als een uitdaging om extra omzet te creëren en daarvoor zet je graag een stap extra. Daarnaast zit je niet om een praatje verlegen en maak je het mensen graag naar de zin.

Meer informatie

Wat neem jij mee:

Je hebt een positieve instelling & bent sales- en servicegericht

Je hebt een vlotte babbel en een goed luisterend oor

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

Je bent in bezit van een B-rijbewijs, C is een pré

Dugros biedt jou:

Een afwisselende functie

Marktconform salaris en vakantiedagen

Leuke collega’s

Borrels en leuke bedrijfsuitjes

Korting op het gehele assortiment!

Dit wordt jouw werkplek

Met onze Bag-Up service ontzorgen we winkeliers van inkoop tot en met logistiek. Onze tassenmolens worden namelijk kant en klaar bij de klant geleverd. Als merchandiser rijd jij alle winkels af. Je vult de tassenmolens aan en zorgt dat de producten er representatief bijhangen. Natuurlijk maak je een praatje met de klant en geeft waar nodig advies.

Enthousiast?

Dat vinden we leuk. Wij houden wel van enthousiaste mensen ;-) We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij een uitdaging ziet in de openstaande vacature en wat jij Dugros te bieden hebt. Stuur naast je sollicitatie ook je CV met een recente foto.

Solliciteer direct! Mail naar sollicitatie@dugros.nl 

Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem gerust contact op met afdeling HR via 0186-630270