Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dugros is een tassen groothandel en verkoopt uitsluitend aan ondernemers. Bezoek je onze website als consument? Stuur ons dan een berichtje via Instagram of Facebook als je op zoek bent naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

In dit artikel laten we de meest populaire schooltassen zien. Hoewel veel tassen geschikt zijn voor jongens en meiden, lees je hier welke tassen het beste bij jongens en meiden passen aan de hand van de laatste trends. Wij houden altijd rekening met de laatste trends. Hierdoor zal je geen saaie tassen bij ons zien!

Hippe schooltassen voor meiden

Wanneer je op zoek bent naar een schooltas voor meiden op de basisschool dan is een rugzak de perfecte optie. Richt je je meer op de meiden van de middelbare school? Dan zijn ook schoudertassen en handtassen in trek. Meiden gaan dit jaar voor kleur, maar liever niet voor prints.

Hippe schooltassen voor meiden

Een schooltas voor jongens moet voor praktisch zijn, vooral voor de middelbare school. Het enige wat voor hun belangrijk is, is dat alle spullen er makkelijk in passen. Voor de jonge kids is het anders. Die zijn helemaal gek op printjes.

Schooltassen basisschool

Bij schooltassen voor de basisschool is het goed om na te gaan wat zij precies nodig hebben. Gaat het alleen om eten en drinken? Dan past de teddy tas van Beagles perfect bij alle wensen. Wanneer er al wat huiswerk wordt meegegeven, is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor een boek, schrift, een etui en eventueel een laptop of tablet. Gelukkig zijn onze Beagles Originals rugzakken voorzien van een laptoptvak, waardoor deze makkelijk meegenomen kan worden.

De kleuren die populair zijn bij kinderen zijn rood, oranje, blauw, groen en geel. Daarom zijn de onderstaande tassen onmisbaar in jouw assortiment. Bekijk de video van deze populaire schooltassen!

Voor- en hoofdvak
Verstelbare schouderbanden
Extra binnenvak

Laptopvak 13,3 inch
Verstelbare schouderbanden
Extra voor- en binnenvak

Laptopvak 15,6 inch
Verstelbare schouderbanden
Extra gescheiden opbergvakken

Ruimte voor een tablet
Verstelbare schouderbanden
Extra gescheiden opbergvakken

Schooltassen voor de middelbare school

Wanneer het tijd is om naar de middelbare school te gaan, is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de grote van de tas. De meeste middelbare scholieren nemen namelijk een tas van tussen de 20 en 30 liter. Hier passen genoeg, boeken, schriften en andere benodigdheden in. Naast rugzakken, worden schoudertassen en handtassen ook vaak gebruikt als schooltas voor meiden. Op de middelbare school ontwikkelen kinderen hun persoonlijke smaak. Toch zien wij veel basic tassen terugkomen die vooral functioneel en een beetje stijlvol moeten zijn. Vaak kiezen middelbare scholieren voor populaire schooltassen, waardoor je dezelfde tassen vaker terugziet wanneer je op je heen kijkt.

Laptopvak 15,6 inch
Dubbel handvat
Verschillende opbergvakken

Laptopvak 15,6 inch
Waterafstotentd
Extra beveiliging door gespsluiting

Laptopvak 15,6 inch
Verstelbare schouderbanden
Extra zijvak voor drinkfles

Dubbele schouderband
Verschillende opbergvakken
Extra vak voor een tablet

Deze hippe tassen in jouw assortiment?

Zijn dit de tassen die jij in jouw winkel wil hebben? Maak dan een demo-account aan en zet deze direct om tot een klantaccount. Binnen twee werkdagen plaats jij dan jouw eerste bestelling!