De mooiste etalage van Nederland!

Het was weer een feestje om te organiseren: De mooiste etalage van Nederland 2022! Dit keer online en offline. Wat er op het spel stond? Een shoptegoed van €400, €300, en 2 keer €200.

Na een succesvolle actie in 2021 vonden we het de hoogste tijd om het nog een keer te organiseren. We gingen nogmaals op zoek naar de 'Mooiste etalage van Nederland', maar dit keer van 2022. Van 20 juni t/m 16 juli konden onze klanten foto's insturen van zijn online en/of offline etalage. Op maandag 18 juli ging de jury in beraad. Na het overleg kwamen er drie overduidelijke winnaars uit. Het eindoordeel? Die leest u per winnaar!

1.

Winnaar €200 shoptegoed: De Tasse

Hier wilt iedereen naar kijken!

"Prachtig! De grote tas op het raam van de etalage trekt direct de aandacht. Op elk laagje van de tas is weer iets anders te zien en dat zorgt ervoor dat je wilt, maar ook blijft kijken. De toegevoegde attributen zorgen voor net dat beetje extra. Wij zijn heel blij met de etalage en zijn trots dat onze producten zo mooi zijn neergezet!"

2.

Winnaar €300 shoptegoed: Petit Cavalier

Wij houden van een thema

"Wat worden wij vrolijk als we deze etalage zien. Dat er met één thema wordt gewerkt is heel leuk. De extra attributen en de prijzen die goed zichtbaar zijn, scoren goed en geven een duidelijk beeld van wat de klant kan verwachten. Daarnaast is echt super tof dat onze nieuwste Micmacbags collectie goed te zien is."

3.

Winnaar €200 shoptegoed: Tas Plus

Fijn voor het oog

"De etalage is strak en netjes. Dat de etalage rustig is, is fijn voor het oog. Verder kan je zien dat er aan elke doelgroep is gedacht. Van jong tot oud. Toch missen we net wat extra's. Misschien dat het verwerken van een thema ervoor zorgt dat nog meer mensen willen kijken. Toch is dit een hele nette etalage waarin je duidelijk kan zien wat er te koop is. Super!"

*Er zijn geen inzendingen geweest voor de online etalage. Hierdoor is deze prijs niet uitgereikt.

Wat zegt de jury?

"Ze hebben allemaal erg hun best gedaan op de etalages. Het is leuk om te zien dat iedereen een ander idee heeft bij het inrichten van een etalage. De één focust meer op de prijs en de ander zorgt voor een specifiek thema. Heel eerlijk gezegd vinden we alles tof om te zien. Dat maakt het ook zo lastig om een keuze te maken. Wij hebben voornamelijk gekeken naar professionaliteit, creativiteit en het commerciële aspect. Met z'n drieën hebben we een unaniem besluit kunnen nemen."

De jury - Bas, Eric en Shirley