Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een opvallend praktische tas!

Je gaat op vakantie en neemt mee… In mijn geval ging er nooit een rugzak mee. Ik hield er niet zo van. Tot dit jaar. De gele Beagles Originals rugzak trok direct mijn aandacht. Prima formaat, leuke kleur en waterafstotend.

Tijdens de vakantie waren mijn rugzak en ik onafscheidelijk. Waar ik ging, zag je mijn rugzak ook direct. Ik kan uit ervaring zeggen dat dit een geweldige rugzak is.

6 belangrijke pluspunten:

De tas is waterafstotend, een regenbui is geen probleem.

Door het laptopvak is de rugzak ook als werktas geschikt.

Er kan een berg spullen is. Kamersleutels gingen standaard in het ritsvakje. Lekker makkelijk!

Een aantrekkelijke prijs van €35,-!

De foam rug zorgt ervoor dat je niet na de eerste beste inspanning een natte rug krijgt.

Mooie bijkomstigheid: door mijn tas raakt niemand mij kwijt.

Als beginnend rugzakdrager moest ik wel aan het gewicht wennen. Door 'm een paar keer iets te enthousiast vol te doen, droeg de tas wat minder comfortabel. De oplossing was snel gevonden; dan maar iets vaker op een terras van het uitzicht genieten.

Maar eerlijk is eerlijk, mij mag je na deze vakantie ook rekenen tot een rugzak fan. 

 

Multitasken met een rugzak is ideal

Ook op een regenachtige dag een goede keuze

Van al dat wandelen krijg je trek

Beschikbaar in 5 kleuren

Ik ben blij met mijn gele tas. Wat mij betreft mag een rugzak opvallen. Natuurlijk denkt niet iedereen er zo over. Tijdens een uitje naar het strand kregen twee vrienden ook interesse in de tas. De een koos voor zwart, de ander voor grijs. Voor ieder wat wils. De rugzak is beschikbaar in 5 kleuren: zwart, blauw, geel, grijs en petrol.

Zwart - 001

Blauw - 002

Geel - 027

Grijs - 012

Petrol - 025

Deze rugzak inkopen?

Log direct in of vraag vrijblijvend een demo-account aan!