Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Waterafstotende tassen

Ben jij deze waterafstotende tassen van Beagles Originals nog niet tegengekomen op straat? Dan wordt het tijd dat deze tas ook jouw omgeving gaat veroveren. Deze tassen zijn ideaal voor vakantie naar de zon of een dagje naar een pretpark. Door de coating die op de tassen uit de Waterproof serie is aangebracht, weet je zeker dat jouw spullen niet nat worden. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en modellen. Ga jij voor de rugzak, het telefoontasje, de weekendtas of toch de schoudertas?

 

Rugzak van Beagles Originals

Strandtas van PE-Florence

Kleurrijke shoppers

Wanneer je deze zomer om je heen kijkt, zal je oog altijd op een fleurige shopper vallen. Een grote shopper zoals deze van PE-Florence mag niet ontbreken tijdens een dagje winkelen. Daarnaast is zo'n kleurrijke shopper ideaal voor het strand. Er past heel veel in en hij valt lekker op. Bovendien is deze shopper van stevig materiaal gemaakt, zodat jouw klant er lang plezier van heeft. Deze shopper is dus niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. 

 

Handige festivaltasjes

De uitgebreide festivalkalender van 2023 gaat samen met een brede collectie aan festivaltasjes. Bij het bezoeken van een festival is een goede festivaltas essentieel. Wanneer jouw klant heel de dag op pad is, is het belangrijk dat een tas fijn draagt en niet in de weg zit. Daarom bestaat ons assortiment festivaltasjes uit lichte tassen, zoals telefoontasjes en heuptasjes. Deze tas van Beagles is ideaal, omdat er ruimte is voor een telefoon, een portemonnee, sleutels en wat extra kleine essentials. Het ideale tasje dus!

Telefoontasje van Beagles

Ontdek de tassen van Charm London

Sprankelend mooi

Als je op zoek bent naar de meest opvallende trend van deze zomer, dan is het deze. Normaal zie je glinsterende tassen en accessoires vaak rond de feestdagen, maar dit jaar nemen we ze mee naar zomer. De glanzende afwerking zorgt ervoor dat deze tassen een elegante en trendy uitstraling krijgen. Een tas uit deze trend voegt een sprankeling toe aan jou zomercollectie en daarmee verras je jouw klanten met deze unieke en trendy tassen.

Deze tassen in jouw winkel?

Wil je deze tassen in jouw winkel? Maak dan een klantaccount aan en start met bestellen!