Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een praktische tas voor een stedentrip

Na het plannen van een stedentrip denk ik vaak meteen: "Welke tas is nu handig voor een paar dagen weg?". Ik was op zoek naar een shopper voor in het vliegtuig, maar ik zocht ook een klein schoudertasje om overdag mee te nemen. Na een kleine zoektocht koos ik voor een schoudertasje uit de Tottenham serie en voor een shopper uit de Forestdale serie van Charm London.

Een grote shopper met rits

De juiste shopper voor in het vliegtuig moest voldoen aan een aantal eisen. Ik wilde graag dat de shopper een ritssluiting en een aan extra binnenvakken had. Toen ik de shopper uit de Forestdale shopper tegenkwam, was ik meteen verkocht. Deze shopper heeft precies wat ik zocht!

Ik heb deze tas gebruikt tijdens een twee-uur durende vlucht met Transavia. Deze tas mocht daarom gewoon mee als handbagage. Wat maakt deze tas nu zo fijn?

Deze shopper is groot genoeg om een tablet, tijdschriften en een koptelefoon in mee te nemen

Het extra ritsvak zorgt ervoor dat belangrijke spullen, zoals een paspoort, telefoon en portemonnee veilig zitten opgeborgen

De tas draagt fijn om de schouder, maar rolt ook makkelijk mee op een koffer

Houdt er bij deze tas wel rekening mee dat het hoofdvak geen apart verdeling heeft. Dit betekent dat de spullen in het hoofdvak gewoon door elkaar heen gaan en het af en toe zoeken is naar hetgeen waar je naar op zoek bent.

Forestdale shopper - 20480

Tottenham schoudertas - 20628

Een handig schoudertasje

Voor overdag zocht ik naar een handig schoudertasje waar ik op een geordende manier mijn telefoon, betaalpasjes, wat losgeld en een extra vouwtasje. Dit schoudertasje uit de Tottenham serie heeft veel verschillende vakjes en een heel leuk extra hangertje. Waarom ben ik nu zo enthousiast over deze tas?

Ondanks dat het een klein tasje is, past er enorm veel in

Er zijn speciale vakjes voor betaalpassen

Het tasje ziet er natuurlijk super leuk uit

Meer van Charm London zien?

Ben je enthousiast geworden van deze tassen en wil je deze graag in jouw winkel verkopen? Log in of meld je aan als klant en bestel direct!