Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

De mooiste etalage van Nederland

Vorig jaar was 'De mooiste etalage van Nederland' een groot succes. We kunnen het daarom niet laten om ook dit jaar op zoek te gaan naar de mooiste etalage van Nederland. Pimp uw etalage en maak kans op één van de vier prijzen.

Nu ook online!
Heeft u geen fysieke winkel? Doe dit jaar dan mee met de mooiste online etalage van Nederland! Hierbij gaat het om de presentatie van onze producten op uw website.

Stuurt u foto's in van uw offline én online etalage? Dan maak je dubbel zoveel kans op één van de prijzen. U maakt kans op prijzen ter waarde van €400, €300 en €200. Te besteden in onze Cash & Carry en online!

Het enige wat u moet doen, is uw etalage stijlen, foto's maken en deze op tijd naar ons opsturen. Van uw online etalage kunt u screenshots maken en daarna naar ons doorsturen.

Pak alvast pen en papier, want deze data wilt u echt niet missen!

Hoe doet u mee?

  • Stijl uw (online) etalage met de mooiste artikelen
  • Maak foto's van uw (online) etalage
  • Stuur de foto's van uw etalage naar marketing@dugros.nl of app uw foto's door naar 06-23136193.
    Doorsturen kan van 20 juni t/m 16 juli.
  • Wacht in spanning af tot 22 juli: de bekendmaking van de winnaar!

De jury

Na 16 juli gaat de driekoppige jury in beraad. De jury, bestaande uit Bas, Eric en Shirley, zal uiterlijk 22 juli de winnaars op de hoogte stellen! Waar de jury de deelnemers op beoordeelt, houden we nog even geheim. Zo krijgt iedereen een gelijke kans. Veel succes gewenst vanuit de jury!

Bas Duifhuizen - directeur

Eric Jacobs - vertegenwoordig

Shirley de Kruijk - online marketeer

De winnares van vorig jaar!

Afgelopen jaar won Sanne van Sanne's Sieraden de hoofdprijs! We blikken even terug op Sanne's ervaring:

"Ik vond het leuk dat er iets vanuit Dugros werd georganiseerd. Ik dacht: laat ik gewoon meedoen. Voor mij is het dan een sport om er iets van te maken. Zo'n winactie zorgt ervoor dat je net wat kritischer gaat kijken naar je etalage. Je weet natuurlijk niet precies waar de jury op gaat letten. Voor mij was het daardoor extra spannend om mee te doen."

Tip van Sanne: laat u niet tegenhouden, ondanks dat er soms beperkingen zijn in je etalage. Iedereen maakt een kans, want van alles kunt u iets moois maken. Gewoon doen!

Zien wij uw foto's binnenkort verschijnen?

Foto's insturen kan van 20 juni t/m 16 juli naar marketing@dugros.nl of naar 06-23136193