Afgelopen jaar organiseerden wij de eerste editie van 'De mooiste etalage van Nederland'. Deze wedstrijd organiseerden we om onze klanten, die een zware tijd hadden tijdens de lockdown, weer blij te maken. Met succes! Door de vele inzendingen werd het de jury moeilijk gemaakt om drie winnaars uit te kiezen, maar het is gelukt. We hebben de oud-winnaars gesproken en zij delen graag hun ervaringen.

Sanne's Sieraden

Winnaar €500 shoptegoed

Iedereen maakt kans

"Ik vind het nog steeds gaaf dat ik afgelopen jaar gewonnen heb. 'laat ik gewoon meedoen', was mijn gedachte toen ik zag dat Dugros dit organiseerde. Ik heb er toen alles aan gedaan om er iets moois van te maken. De winactie heeft ervoor gezorgd dat ik net iets kritischer ging kijken naar mijn etalage en dat is nooit verkeerd. Een tip van mij is om gewoon mee te doen, zelfs als je beperkingen ziet. Of ik dit jaar weer mee ga doen? Zeker, want ik vond het echt heel erg leuk!"

Tas Plus

Winnaar €400 shoptegoed

Denk aan de klant

"Dit was een enorm leuke actie. Normaal doen we niet zo snel mee met winacties, maar we hadden toevallig veel producten van Dugros in onze etalage staan. Dat is gelijk een goede weerspiegeling van wat wij verkopen. In de coronatijd was producten verkopen lastig, maar onze etalage hielp er goed bij. Een etalage moet je namelijk zien als verlengstuk van jouw winkel. Dat is ook gelijk mijn tip. Dit jaar doe ik, als het niet te druk is, weer mee!" 

Basic & Trend

Winnaar €300 shoptegoed

Creatief en kritisch

"Afgelopen jaar vond ik het heel leuk en spannend om mee te doen. Ik ben creatief aan de slag gegaan met de mogelijkheden die ik had en dat heeft een mooie prijs opgeleverd. Ik kreeg zulke positieve reacties, nadat ik het gedeeld had op social media. Nu het dit keer in de zomer wordt georganiseerd, heb je meer opties voor het versieren van de etalage. Daarom doe ik dit jaar ook mee. Dat geeft ook weer een moment om kritisch te kijken naar mijn etalage." 

Ook dit jaar kunt u meedoen!

Ook dit jaar kunt u meedoen met 'De mooiste (online) etalage van Nederland". Van 20 juni t/m 16 juli kunt u foto's insturen van uw offline en online etalage. Hoe doet u mee?

  • Stijl jouw (online) etalage met de mooiste artikelen
  • Maak foto's van jouw (online) etalage
  • Stuur de foto's van uw etalage door naar marketing@dugros.nl of app jouw foto's door naar 06-23136193
    Doorsturen kan van 20 juni t/m 16 juli
  • Wacht in spanning af tot 22 juli: de bekendmaking van de winnaars!

Wilt u meer informatie over deze actie?