Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een impressie van onze items

Een tas is handig om spullen in mee te nemen, maar dat is tegenwoordig niet het enige. Een tas is naast functioneel ook een mode musthave die de outfit van jouw klant een boost geeft. Welke tassen mogen er absoluut niet missen in jouw assortiment?

Handtassen

Fashionable handtassen passend bij elke outfit

Shoppers

Grote shoppers voor een dagje shoppen

Festivaltasjes

Handige telefoontasjes en heuptasjes

Accessoires

Van schouderbanden tot toilettassen en etuis

Fashion tassen van Charm London

Bij fashion denken wij direct aan ons merk Charm London. De tassen van dit merk zijn geïnspireerd op de high fashion uit Londen. Ons designteam houdt de catwalk goed in de gaten, zodat we voor jou elk seizoen weer nieuwe tassen kunnen produceren.

Bij Charm London vind je elke tas waar je naar op zoek bent; schoudertassen, handtassen, telefoontasjes, heuptassen. Door dit ruime assortiment zit er altijd wat tussen voor jouw klant.


Eenvoudig en snel klant worden

Heb je interesse in onze tassen? Je ontdekt meer van onze producten met een gratis demo-account. Binnen het demo-account heb je alle tijd om onze producten rustig te bekijken. Klaar om klant te worden? Ga naar 'Mijn account', klik op 'Klant worden' en vul jouw bedrijfsgegevens in.

De voordelen van klant zijn bij Dugros:

Je koopt onze producten per stuk in

6000+ producten direct uit voorraad leverbaar

Koop 24/7 online in of kom langs in onze Cash & Carry

Unieke merken en trendy collecties