Een beetje glitter tijdens de feestdagen

Om de feestdagen net iets specialer te maken, gaan veel vrouwen op zoek naar een feestelijk tasje. Niet iedereen houdt van glitter, maar mocht uw klant er net naar op zoek zijn, dan hebben wij genoeg aanbod. Of ze nu wel of niet glitterig zijn, kleine tasjes zorgen tijdens de feestdagen voor een groot deel van de omzet. Wij hebben voor u onze bestsellers geselecteerd. Deze tassen zijn geliefd bij uw klanten en zijn daarom perfect om tijdens de feestmaand in uw winkel te hebben.

Charm London is hét merk als u op zoek bent naar tassen met glitters. Dit merk is geïnspireerd op de high fashion met elegante en stijlvolle damestassen en modeaccessoires voor een betaalbare prijs. Perfect voor meiden en jonge vrouwen die er elke dag perfect uit willen zien. Ontdek hieronder de bestsellers van dit jaar:

Charm London Anna - L652

 

Liever glamour? Ga dan voor deze bestsellers!

Niet iedereen is fan van glitters. Daarom hebben wij voor uw klant ook onze glamorous tassen geselecteerd. Ook hier zal het oog op vallen tijdens de feestmaand, maar deze tassen zullen net wat minder opvallen. Perfect voor iemand die wat speciaals wil hebben voor tijdens de feestdagen, maar niet teveel wil opvallen. De tassen die glamour uitstralen hebben neutrale kleuren, maar zijn uniek door een aantal details.

De eerste tas van Beagles valt op door de kartels en de tweede tas is uniek door de schuine overslag. Daarnaast kunt u niet om de eerste tas van Charm London heen. De furry stof is echt prachtig! Daarbij is de laatste tas extra leuk door de gespen aan het handvat.

Bent u al klant? Log in, zoek de artikelnummers op en start met inkopen!

Charm London Leicester - 20226


Deze producten voor de feestdagen nog in uw winkel?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan, maak kennis en start met inkopen!