Home pagina

Minder risico

Onze tassen kan je per stuk inkopen. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een overvol magazijn en zelf bepaalt wat en hoeveel je inkoopt. Online én offline!

Uit voorraad leverbaar

Met meer dan 6000+ producten in ons magazijn kunnen wij direct uit voorraad leveren. Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.

Toegang tot topkwaliteit

Bij ons krijg je toegang tot 15 unieke merken die allemaal van topkwaliteit zijn. Exclusief verkrijgbaar bij Dugros.


Jouw groothandel in tassen

Als tassen groothandel ontwikkelen wij tassen en accessoires die passen bij verschillende momenten en doelgroepen. Ons assortiment bestaat uit dames-, heren- en kindertassen, maar ook riemen, portemonnees en koffers koop je bij ons per stuk in. Ons specialisme? Dat is het produceren van leren dames- en herentassen.

Het nieuwe trendrapport

Ben jij liever op tijd met het bedenken en klaarzetten van een nieuwe collectie? Dan kan dit trendrapport zeker helpen. In dit presenteren we 3 opvallende trend die in het najaar van 2024/2025 populair zullen zijn! Elke trend wordt uitgewerkt in een moodboard, kleuren, materialen en modellen. Zo weet je precies hoe je deze trends kan verwerken in jouw assortiment.

Het nieuwe trendrapport

Ben jij liever op tijd met het bedenken en klaarzetten van een nieuwe collectie? Dan kan dit trendrapport zeker helpen. In dit presenteren we 3 opvallende trend die in het najaar van 2024/2025 populair zullen zijn! Elke trend wordt uitgewerkt in een moodboard, kleuren, materialen en modellen. Zo weet je precies hoe je deze trends kan verwerken in jouw assortiment.

Jouw private label producent

Ben je op zoek naar een private label producent voor tassen en accessoires? Ook daar kunnen we je bij helpen. Samen met jou zullen een uniek product aan jouw assortiment toevoegen. Met betrouwbaar en concreet advies over materialen en modellen creëren we samen een assortiment waarmee je jouw onderneming kunt onderscheiden van de concurrent.

“Wij vinden het belangrijk dat fashion betaalbaar en toegankelijk is”

Onze missie is om ondernemers de kans te geven om betaalbare tassen en accessoires aan hun klanten aan te bieden. Door samen bewuste stappen te zetten, streven we ernaar om alles eruit te halen wat erin zit.


Na het inschrijven op deze nieuwsbrief zullen wij je wekelijks op de hoogte houden van nieuwe collecties en trends en zal je sneakpeeks krijgen van de collecties voor het volgende seizoen!


Tassen groothandel Dugros

Bij tassen groothandel Dugros vind je een groot assortiment aan trendy tassen, koffers, riemen, portemonnees en leren accessoires. Wij zorgen ervoor dat de laatste trends bij jou in de winkel liggen door up-to-date te blijven en passende collecties te ontwikkelen. Als tassen groothandel verkopen we tassen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wij zijn niet zomaar een tassen groothandel. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen een ruime keuze hebt uit tassen en accessoires, maar ook dat je altijd kan rekenen op uitstekende kwaliteit en service. Wij willen niet koste wat het kost zoveel mogelijk tassen aan je kwijt. Wij leveren artikelen die jij goed kan verkopen. Met elkaar halen we eruit wat erin zit. Meer van onze producten zien? Maak dan direct een gratis demo-account aan.

Tassen inkopen bij Dugros

In ons assortiment vind je meer dan 15 verschillende merken, waaronder Micmacbags, Hide & Stitches, Beagles Originals, PE-Florence en Charm London. Wij begrijpen dat elke consument anders is. Daarom nemen wij verschillende stijlen en materialen op in ons assortiment. Op deze manier is er voor elke doelgroep een geschikte tas te vinden. De keuze is aan jou welke tassen je inkoopt, maar we staan altijd klaar om advies te geven. Zo zorgen we ervoor dat jij alles uit de verkoop kan halen.

Je kan 24/7 nieuwe tassen bestellen via onze webshop of bezoek onze Cash & Carry. In onze Cash & Carry kan je in het echt kennismaken met al onze tassen, riemen, portemonnees en andere accessoires. Zowel online als offline kan je onze producten per stuk inkopen en heb je keuze uit meer dan 6000 producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. 

Klant worden bij tassen groothandel Dugros

Ben je enthousiast over ons en ben je nieuwsgierig naar ons gehele assortiment? Maak dan binnen 2 minuten jouw gratis demo-account aan. In het demo-account kan je al onze producten bekijken. Wil je een bestelling plaatsen? Ga dan naar 'Mijn account' en vervolgens naar 'Klant worden'. Binnen twee werkdagen kan je, na goedkeuring van jouw aanvraag, de eerste bestelling plaatsen. Maak hier jouw demo-account aan.