Koffers inkopen bij Dugros

Of er nu avontuurlijke reizigers of reizigers voor een zonvakantie in jouw winkel langskomen, een betrouwbare koffer is belangrijk voor een soepele reis. Daarom zorgen we er bij Dugros voor dat iedereen met een veilig gevoel op vakantie kan. Door ons assortiment van koffers geef je jouw klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten en kleuren.


Koffersets

De complete oplossing voor alle soorten reizen.

Koffers

Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Wieltassen

Wieltassen rollen moeiteloos met je mee. Voor een probleemloze reis.

Reisaccessoires

Voor een georganiseerde reis. Maak jouw reisassortiment compleet.

Beagles Originals koffers

Met onze Beagles Originals koffers kan je veilig op reis. Deze koffers zijn gemaakt van hard materiaal, waardoor alle bagage veilig opgeborgen zit. Door de opvallende kleurtjes, zal jouw klant zijn koffer altijd herkennen. De koffers van Beagles Originals zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Onze koffers in jouw winkel?

Wil je jouw klant verzekeren van een fijne reis? Haal de koffers van Beagles Originals dan in jouw winkel. Maak een gratis demo-account aan en neem een kijkje in ons gehele reisassortiment. Wil je een bestelling plaatsen? Zet dan jouw demo-account om naar een klantaccount via de 'klant worden'-button binnen jouw demo-account en plaats jouw eerste bestelling!

Verzekerd van een veilige reis

 Koffer beschikbaar in verschillende maten en unieke kleuren

Voor 15:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd