Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek al onze inspiratiegidsen!

Of het nu gaat om een zomer vol met overheerlijke barbecues of een actieve vakantie. Wij hebben voor alle activiteiten de juiste producten. U maakt gemakkelijk kennis met onze producten door de bijbehorende inspiratiegidsen te downloaden. Ze staan vol inspiratie en producten voor uw assortiment.

Alles over leer

In deze inspiratiegids nemen we je mee in het proces van het maken van een leren tas en laten we je kennismaken met de verschillende leersoorten. Ook de duurzame toekomst van ons en de leerindustie wordt uitgebreid besproken. Na het lezen van deze inspiratiegids ben je niet alleen op de hoogte van de leerindustrie, maar ontdek je ook onze producten.

Download de inspiratiegids!

Back to School & Work

Elk jaar gaan we massaal op zoek naar de juiste tas om mee te nemen naar school. De zoektocht naar de juiste tas stopt niet als we niet meer naar school gaan. Uw klanten die werken hebben zo nu en dan ook een nieuwe tas nodig.

Deze brochure neemt u mee langs de drie kenmerkende levensfases: young, adult en work. Download de brochure en ontdek alle school- en werktassen!

Zomer

De zomer; een seizoen dat onlosmakelijk verbonden is met zon, genieten en vakantie. Voor elke vakantie hebben we weer iets anders nodig. Zodra het warm wordt, komen de koeltassen tevoorschijn. En tijdens festivals worden de shoppers ingeruild voor kleine handige heuptasjes.

Onze uitgebreide inspiratiegids staat bomvol tassen en koffers. Nieuwsgierig? Download dan snel deze inspiratiegids!

BBQ

Als u aan de zomer denkt, dan denkt u waarschijnlijk ook aan de barbecue. Inmiddels is deze niet meer weg te denken en neemt de vraag naar de bbq-essentials alsmaar toe. Een mooi schort, stevige leren handschoenen of onderzetters... U vindt het allemaal in onze BBQ inspiratiegids. 

Klaar om te grillen? Download de inspiratiegids nu!

Outdoor

Een zware hike doorstaan of fietsen door een flinke regenbui, daar moet u fanatiek voor zijn. Dat zijn wij zeker. In dit Outdoor magazine vindt u genoeg producten voor de periode waarin we het liefste buiten zijn.

Fanatiek waren we ook al voor het ontwikkelen van dit magazine. U binnenkort ook?

Download ons Outdoor magazine en ontdek!

Vader- en moederdag

Een mooi cadeau kiezen voor Vader- en/of Moederdag, dat is soms nog lastig. Daarom maken we het graag voor u, maar ook voor uw klant makkelijker. In deze inspiratiegids ontdekt u producten waarvan wij weten dat een vader of moeder er echt iets aan heeft. Ondanks dat veel ouders al blij zijn met een dikke knuffel, hebben wij een brochure gemaakt vol met praktische en waardevolle cadeaus.

Download de brochure hier!