Ontdek al onze inspiratiegidsen!

Of het nu gaat om een zomer vol met overheerlijke barbecues of een actieve vakantie. Wij hebben voor alle activiteiten de juiste producten. Je maakt kennis met onze producten door de bijbehorende inspiratiegidsen te downloaden. Ze staan vol inspiratie en producten voor jouw assortiment.

Relatiegeschenken

Wil jij waardering laten blijken aan jouw personeel of relaties? Kies dan voor een (gepersonaliseerd) relatiegeschenk. Bij ons kan je kiezen voor een relatiegeschenk met logo, maar ook zonder logo. Van lederen cardprotectors tot koffers en reistassen. Je kiest zelf wat het beste past bij jouw bedrijf, maar samen creëren we het perfecte geschenk. 

Lees meer over onze relatiegeschenken of download de inspiratiegids!

Alles over leer

In deze inspiratiegids nemen we je mee in het proces van het maken van een leren tas en laten we je kennismaken met de verschillende leersoorten. Ook de duurzame toekomst van ons en de leerindustie wordt uitgebreid besproken. Na het lezen van deze inspiratiegids ben je niet alleen op de hoogte van de leerindustrie, maar ontdek je ook onze producten.

Download de inspiratiegids!

Back to School & Work

Elk jaar gaan we massaal op zoek naar de juiste tas om mee te nemen naar school. De zoektocht naar de juiste tas stopt niet als we niet meer naar school gaan. Jouw klanten die werken hebben zo nu en dan ook een nieuwe tas nodig.

Deze brochure neemt je mee langs de drie kenmerkende levensfases: young, adult en work. Download de brochure en ontdek alle school- en werktassen!

Zomer

De zomer; een seizoen dat onlosmakelijk verbonden is met zon, genieten en vakantie. Voor elke vakantie hebben we weer iets anders nodig. Zodra het warm wordt, komen de koeltassen tevoorschijn. En tijdens festivals worden de shoppers ingeruild voor kleine handige heuptasjes.

Onze uitgebreide inspiratiegids staat bomvol tassen en koffers. Nieuwsgierig? Download dan snel deze inspiratiegids!

BBQ

Als je aan de zomer denkt, dan denk je waarschijnlijk ook aan de barbecue. Inmiddels is deze niet meer weg te denken en neemt de vraag naar de bbq-essentials alsmaar toe. Een mooi schort, stevige leren handschoenen of onderzetters... U vindt het allemaal in onze BBQ inspiratiegids. 

Klaar om te grillen? Download de inspiratiegids nu!

Outdoor

Een zware hike doorstaan of fietsen door een flinke regenbui, daar moet je fanatiek voor zijn. Dat zijn wij zeker. In dit Outdoor magazine vind je genoeg producten voor de periode waarin we het liefste buiten zijn.

Fanatiek waren we ook al voor het ontwikkelen van dit magazine. Jij binnenkort ook?

Download ons Outdoor magazine en ontdek!

Vader- en moederdag

Een mooi cadeau kiezen voor Vader- en/of Moederdag, dat is soms nog lastig. Daarom maken we het graag makkelijk voor jou, maar ook voor jouw klant makkelijker. In deze inspiratiegids ontdek je producten waarvan wij weten dat een vader of moeder er echt iets aan heeft. Ondanks dat veel ouders al blij zijn met een dikke knuffel, hebben wij een brochure gemaakt vol met praktische en waardevolle cadeaus.

Download de brochure hier!