Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Welk product past in jouw winkel?

Bij een vakantie hoort een tas waar je op kan rekenen. Om die reden hebben wij een ruim assortiment neergezet met tassen en koffers die tegen een stootje kunnen en waar jouw klant dus jarenlang plezier van heeft. In dit assortiment vind je veel producten van onze merken Beagles Originals en Charm London.

Weekendtassen

Perfect voor een weekend weg

Koffers

Voor een lange reis naar de zon

Rugzakken

Op pad met jouw handen vrij

Schoudertasjes

Voor de belangrijkste essentials

Strandtassen van PE-Florence

Als je aan PE-Florence denkt dan denk je direct aan de zon en de zomer. In de zomer gaan we volop naar het strand en daar horen natuurlijk strandtassen bij. PE-Florence is ons zomermerk dat bekend staat om vrolijke gekleurde canvas strandtassen, rieten manden, schoudertassen en shoppers van riet, crochet en stro.

De tassen van PE-Florence zijn een musthave en perfect om jouw winkel in de zomersferen te krijgen. Ben jij de eerste met de nieuwe collectie in jouw winkel?


Eenvoudig en snel klant worden

Heb je interesse in onze tassen? Je ontdekt meer van onze producten met een gratis demo-account. Binnen het demo-account heb je alle tijd om onze producten rustig te bekijken. Klaar om klant te worden? Ga naar 'Mijn account', klik op 'Klant worden' en vul jouw bedrijfsgegevens in.

De voordelen van klant zijn bij Dugros:

Je koopt onze producten per stuk in

6000+ producten direct uit voorraad leverbaar

Koop 24/7 online in of kom langs in onze Cash & Carry

Unieke merken en trendy collecties