Elk jaar organiseren we verschillende shoots voor onze merken. Zo zijn we voor PE-Florence vaak op het strand te vinden, maar organiseren we de ZEBRA shoot vaak in onze studio. De foto's worden gemaakt door onze fotografe Denise! De foto's worden gebruikt ter promotie van de merken. Je zal te zien zijn in catalogussen, op verschillende soorten drukwerk en social media. Je wordt dus een tijd het gezicht van één van onze merken. Onthoud dat iedereen welkom is; kids, tieners en (jong)volwassenen)!

Iedereen kan zich aanmelden!

Heb je interesse? Aanmelden is heel makkelijk, want moeilijke eisen stellen we niet. Het enige wat je nodig hebt is enthousiasme en een stralende lach. Wat moet je nog meer weten:

Aanmelden kan met en zonder ervaring met modellenwerk

Je zit niet vast aan een contract

Leuke foto's voor jezelf of voor je portfolio

Geen eisen aan uiterlijke kenmerken

Dus ben jij, je kindje, nichtje, neef of vriend(in) enthousiast? Meld je dan aan via het formulier hiernaast!

Modellen gezocht!

Lijkt het je leuk om model te zijn voor de merken van Dugros? Het is voor alle leeftijden en ervaring is niet vereist. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan en wie weet nemen wij contact met je op!

Ervaring met modellenwerk:

Een impressie van onze merken

PE-Florence

PE-Florence is de zomer! Allerlei kleurrijke, vrolijke prints op katoenen en linnen strandtassen zetten de toon. Allemaal even zomers.

Ontdek meer over PE-Florence

Beagles Originals

Speciaal voor kids, maar ook volwassen die houden van avontuur. Deze tassen kunnen wel tegen een stootje. Berg jouw spullen veilig op en verken de wereld.

Ontdek meer over Beagles Originals

Beagles

De collectie van Beagles bestaat uit evenwichtig gedesignde tassen en portemonnees. Voor ieder wat wils. Onze tassen zijn net zo trouw als een echte Beagle.

Ontdek meer over Beagles

ZEBRA

De tassen van ZEBRA toveren een lach op je gezicht. Genoeg praktische modellen en vrolijke printjes. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor kids.

Ontdek meer over ZEBRA