Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een vakantie naar de zon

"Aangezien er een vakantie naar de zon op de planning stond, wilde ik graag een schoudertas die ik makkelijk kon meenemen. Voor mij was het belangrijk dat het een lichtgewicht tasje was die niet zomaar van mijn schouder af zou vallen. Daar heb ik namelijk echt een hekel aan. Na een kleine zoektocht, kwam ik een schoudertas tegen van PE-Florence en die mocht met mij mee naar Egypte!"

Een veelzijdige schoudertas

Voor mij is het belangrijk dat mijn essentiële items makkelijk in een schoudertas passen. In deze schoudertas van PE-Florence had ik genoeg ruimte voor mijn zonnebril, portemonnee en telefoon. Naast deze spullen paste er nog makkelijk een kleine zonnebrand of deo in. Als je op zoek bent naar een tas die:

Past bij elke outfit

Je zowel als handtas en als schoudertas kan dragen

Heel weinig weegt en makkelijk in een koffer past

Dan weet ik zeker dat deze tas ook perfect is voor jou. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze tas slecht één vak heeft, waardoor hij redelijk snel vol zit.

PE-Florence bij jou in de winkel?

Ben je enthousiast geworden van deze tassen en wil je deze graag in jouw winkel verkopen? Log in of meld je aan als klant en bestel direct!