Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dugros is een tassen groothandel en verkoopt uitsluitend aan ondernemers. Bezoek je onze website als consument? Stuur ons dan een berichtje via Instagram of Facebook als je op zoek bent naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Waterafstotende rugtassen van Beagles Originals

De Back to School periode is weer aangebroken. Dit is het moment dat iedereen weer op zoek gaat naar een fijne tas voor school. Aangezien leerlingen door weer én wind gaan om naar school te gaan, hebben wij een ideale oplossing gevonden. De waterafstotende rugzakken van Beagles Originals kunnen tegen een regenbui en zijn erg stevig.

De tassen hebben verstevigde en luchtdoorlatende schouderbanden, waardoor deze tassen comfortabel dragen. De waterproof rugzakken hebben een speciaal laptopvak, waardoor een laptop of tablet veilig meegenomen kan worden.

Binnen deze serie van Beagles Originals vallen verschillende soorten tassen. Mocht je voor een reis of andere activiteit een tas nodig hebben, maar geen rugzak? Binnen de waterproof serie hebben we ook weekendtassen, telefoontasjes, schoudertasjes en heuptassen.

Waterdichte rugzakken inkopen?

Inmiddels weten we allemaal dat een waterafstotende rugzak een onmisbaar item is, vooral als schooltas. Niet alleen tijdens regenachtige dagen bewijzen de waterafstotende tassen hun waarde, maar ook tijdens outdoor-activiteiten. De speciale coatings die aangebracht worden op deze tassen zijn goed getest, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Veel consumenten zijn op zoek naar een rugzak zoals die van Beagles Originals. Wil je geen klanten mislopen? Lees dan hoe je deze waterafstotende rugzakken in jouw winkel kan krijgen!

Beagles Originals getest

Wist je dat onze waterdichte rugzak is getest? Ontdek alle voordelen van de Beagles Originals Waterproof serie. Zo weet je direct of deze serie iets is voor jouw klanten. 

De voordelen van deze rugzak:

  • Geen enkele regenbui is een probleem
  • De foam rug zorgt ervoor dat je na een inspanning niet direct een natte rug hebt
  • Er kunnen heel veel spullen in
  • Het laptopvak is ideaal

Laat je nooit meer verrassen door een regenbui!

Meld je vandaag aan als klant en zeg vaarwel tegen kletsnatte spullen!