Groothandel schooltassen

We gaan weer back to school! En wat mag daar niet bij ontbreken: een fijne schooltas! Als we ons voorbereiden op deze tijd, gaan wij op zoek naar nieuwe trends om weer toffe schooltassen te ontwikkelen die in 2023 helemaal in de smaak vallen. Bij schooltassen besteden wij aandacht aan het draagcomfort, de opbergruimte en de kwaliteit. Wanneer jouw klant een glimp van onze schooltassencollectie opvangen, zullen ze deze niet snel vergeten. De schooltassen van 2023 worden zeker een hit, zowel onder jongens als meiden!


Ons Back to School assortiment

Aangezien iedereen een andere stijl heeft, hebben wij ervoor gezorgd dat er in ons assortiment genoeg keuze is voor iedereen. Ons favoriete merk voor deze periode is Beagles Originals. Onder dit merk vind je schooltassen met prints, maar ook neutrale tassen. Ontdek hieronder wat wij in huis hebben voor jou!

Basic schooltas

Schooltas met print

Schooltas met laptopvak

Extra schoolartikelen

De kinderrugzakken van Beagles Originals

Nieuwsgierig naar de nieuwste printjes van de kinderrugzakken van Beagles Originals? In deze video laat Arnout zien welke nieuwe prints er zijn. Camouflage en panterprint blijven favoriet, maar ook de andere prints zullen zeker in de smaak vallen. Kijk je mee?


Ontdek nieuwe producten en doe inspiratie op!

Op zoek naar de nieuwste items of wil je meer lezen over waterafstotende tassen? In onze blogs lees je precies wat je wil weten. Heb je toch nog meer vragen? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen via Instagram, Facebook of via klantenservice@dugros.nl

Ben je nog geen klant?

Heb je toffe producten gezien die je tijdens de zomer in jouw winkel wil verkopen? Maak dan een demo-account aan en ontdek onze producten en voeg jouw favorieten toe aan het winkelmandje. Lees meer over klant worden bij Dugros