Welke portemonnee past bij welke type klant? Kan jij al antwoord geven op deze vraag? In deze blog lichten wij een aantal populaire soorten portemonnees uit voor man en vrouw. Zo ontdek je wat het beste bij jouw klant past.

*Vergeet niet in te loggen als je de producten uit deze blog in de webshop wilt bekijken

Portemonnees voor mannen

Mannen stellen vaak minder eisen aan een portemonnee dan een vrouw. Een portemonnee voor de man moet praktisch zijn, passen bij hun levensstijl en, niet te vergeten, lang meegaan. De billfold portemonnee is daarom een klassieker waar veel mannen voor kiezen. Een tijdloos model die gemakkelijk in een broekzak past. Dit is voor de man die van gemak houdt en op zoek is naar een alledaagse portemonnee. Onze ervaring leert dat donkere kleuren het meest populair zijn en goed verkocht worden.

Niet te vergeten, zijn de portemonnees met drukknoop of rits. In vele opzichten lijken deze portemonnees op een vernieuwde versie van de billfold portemonnee. Daarentegen past deze soort goed bij mannen die waarde hechten aan veiligheid. De drukknoop of rits zorgt ervoor dat de inhoud er niet zomaar uitvalt. Sluitbare portemonnees worden graag meegenomen op reis.

Ondanks dat deze portemonnees populair zijn, is het zo dat we minder contant en meer contactloos betalen. Innovatieve ontwerpen bieden tegenwoordig ruimte aan veel pasjes, maar ook aan technologie, zoals RFID-bescherming, die je kaarten veilig houdt van skimmers.

hide & stitches safety wallethide & stitches safety wallet

Hide & Stitches Safety Wallet

Charm London Safety Wallet

Portemonnees voor vrouwen

Voor de moderne vrouw is een portemonnee meer dan een plek om geld en pasjes in op te bergen: het is een fashionable item. Toch houden ook vrouwen van een portemonnee die veiligheid en gemak biedt. Toch is er één duidelijk verschil tussen man en vrouw: kleur! De portemonnee wordt door de vrouw gezien als mode accessoire. Keuze uit verschillende kleuren en modellen is daarom van belang.

Iets anders wat u vaker ziet bij vrouwen zijn coin purses. Dit is een portemonnee voor muntgeld en is prettig meenemen. Meestal kan je ook wat briefgeld en muntgeld kwijt in deze coin purses. Verder scoren leren portemonnees hoog op de lijst van must-haves dankzij hun duurzaamheid en tijdloze uitstraling.

 

Onze topseries

Als groothandel in portemonnees bieden we natuurlijk veel verschillende portemonnees aan. Dat betekent ook dat een aantal series zich door hun unieke model en stijl onderscheiden van de rest.

In het onderstaande lijstje vind je de meest verkochte portemonnees:

  1. Micmacbags Porto: dit is een klassieke portemonnee die zowel past bij mannen als vrouwen. Deze serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren én valt goed in de smaak bij de vrouw.
  2. Beagles Rebelle: een ruime portemonnee met ritssluiting. Met genoeg ruimte voor jouw losgeld, pasjes én jouw telefoon. Ideaal!
  3. Charm London Elisa: dit is de populaire coin purse. Perfect wanneer je een kleinere tas meeneemt of je jouw geld en pasjes snel in je jaszak kwijt wilt.

Telefoontasje van Micmacbags


Contactloos betalen met smartphone!

Een trend die al langer speelt is het gebruik van smartphones voor contactloos betalen. Dit vermindert de noodzaak van portemonnees. Met de trend van telefoontasjes blijven portemonnees toch een essentiële accessoire. Deze tasjes bieden niet alleen ruimte voor je smartphone, maar ook voor pasjes en contant geld. Zo combineer je deze twee werelden. Met speciale vakjes en bescherming zijn ze perfect voor degenen die functionaliteit willen zonder in te leveren op stijl.

Wil je meer van ons assortiment zien?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan!