Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Wist u dat in 2020 maar liefst 79% van alle betalingen werden gedaan met betaalpas, smartphone of wearable? Daarom is tegenwoordig niets belangrijker dan een veilige haven voor uw betaalpassen, want net als pinbetalingen komt ook fraude steeds vaker voor.

Veilig over straat

Bent u bekend met skimmen? Dit betekent dat uw betaalgegevens worden gekopieerd zonder dat u dat in de gaten heeft. Skimmers kunnen met opzetstukken de magneetstrip van uw pas aflezen. Om dit te voorkomen hebben wij het merk Safety Wallet ontworpen. De metalen behuizing van Safety Wallet geeft uw kaarten de nodige RFID-bescherming.

RFID staat voor Radio Frequency Identification en is een technologie die op afstand chips met gegevens kan uitlezen. Deze technologie is ontworpen om gebruik te kunnen maken van betaalpassen en ov-kaarten. Helaas gebruiken skimmers het tegenwoordig voor de verkeerde doeleinden en is het van belang dat u uw passen hier tegen beschermd.

Safety Wallet biedt u en uw klanten de nodige bescherming, maar ook kunt u extra actie ondernemen om skimming te voorkomen:

  • Gebruik liever geen buitenautomaat, maar ga voor een automaat in een bank of winkel
  • Scherm uw pincode altijd af met uw hand
  • Controleer regelmatig uw saldo. Zijn er onverklaarbare afschrijvingen? Blokeer dan direct uw pas.

De metalen behuizing beschermd u tegen skimming.

Onze merken

De metalen behuizing die u beschermt tegen skimming is los verkrijgbaar, maar ook in combincatie met een lederen cover. Deze covers zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Charm London is voor vrouwen het merk om betaalpassen veilig in op te bergen. Mannen gaan daarentegen vaker voor Hide & Stitches.

Wist u dat er in onze Safety Wallet wel 7 kaarten passen? Daarnaast bieden de lederen covers extra ruimte voor munt- en briefgeld. Ideaal voor als u ook nog graag contant geld meeneemt.

Mariëlle vertelt u in de video hiernaast graag meer over Safety Wallet.

 

Safety Wallet in uw winkel

Uw betaalpassen veilig opbergen is dus echt een must tegenwoordig. U kunt de Safety Wallets mooi presenteren met één van onze displays. Zo hoeft u ook niet meer om te kijken naar de presentatie in uw winkel, want dat hebben wij al voor u geregeld.

Met onze display kunt u tot wel 22 Safety Wallets aan uw klanten presenteren. Zo weet u zeker dat er genoeg keuze is en dat er altijd een geschikte portemonnee voor uw klant bij zit.

Nieuwsgierig naar al onze portemonnees?

Vraag dan vrijblijvend een demo-account aan!