Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Bestverkochte portemonnees

Elke klant heeft andere eisen aan een portemonnee. Hoe de ene klant graag een grote portemonnee heeft met veel ruimte voor pasjes en losgeld en briefgeld. De ander heeft het liefst een compacte portemonnee die met gemak in een broekzak of een klein schoudertasje past. Een portemonnee als cadeau geven is daarom super leuk en praktisch als uw klant de wens van de ontvanger goed voor ogen heeft. Zorg er daarom voor dat u een ruim assortiment aanbiedt tijdens de feestdagen. Dan is er genoeg keuze. Onze bestverkochte portemonnees hebben wij alvast voor u geselecteerd:

U leest meer over verschillende soorten portemonnees in één van onze eerste blogs.

Hide & Stitches Japura - 20415

Bestverkochte riemen

Ook riemen worden graag als cadeau gegeven, maar af en toe is het lastig om de perfecte riem voor iemand anders te vinden. Gelukkig helpen wij daar graag bij. Tegenwoordig is er veel keuze als het gaat om riemen. Er zijn verschillende gespen, diverse breedtes, maar ook printjes en materialen. Onze riemen zijn van leer en gaan daarom erg lang mee.

Mannen kiezen vaak voor een riem met een neutrale kleur, zoals bruin of zwart. Daarentegen zien we vrouwen steeds vaker met riemen met printjes. Deze worden vaak gebruikt als tailleriem.

Aangezien een riem ook op maat gaat, is het handig om uw klant te helpen die bij u komt winkelen. Ook hierover hebben we een blog geschreven. Ontdek hoe u in drie stappen de riemenwens van uw klant vervult.

Bent u al klant? Log in, zoek de artikelnummers op en start met inkopen!

Charm London Brixton - 16564


Deze producten voor de feestdagen nog in uw winkel?

Vraag vrijblijvend een demo-account aan, maak kennis en start met inkopen!