Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Onze beste merken om mee te nemen naar werk en school zijn Micmacbags, Beagles Originals en Charm London. Met hun ruime assortiment van rugzakken, laptoptassen en schoudertassen is er altijd een tas die past bij uw klant.

Micmacbags

Micmacbags is een uniek merk met verschillende tassencollecties. Elke collectie heeft zijn eigen verhaal. Door de tassen van Micmacbags mee te nemen naar school en werk, kan uw klant zijn eigen verhaal aan de tas geven.

De tassen van Micmacbags zijn perfect voor school- en werkdagen waarop uw klant wat meer mee moet nemen dan normaal. Op dit moment zijn de meeste tassen van Micmacbags voor vrouwen. Daardoor heeft de vrouw wel ruime keuze uit shoppers, schoudertassen, handtassen, laptoptassen en rugzakken.

Tip: shoppers zijn nu helemaal hip én perfect om mee te nemen naar school en werk.

Meer zien van Micmacbags? Klik dan hier.

Art.nr. 20314001

Art.nr. 20057111 & 18717983

Beagles Originals

Beagles Originals staat voor avontuur. Kinderen gaan elke dag op avontuur; buitenspelen, logeren of naar school. Dat is de reden dat we bij Beagles Originals hebben gezorgd voor comfort en bescherming. Alle tassen zijn voorzien van gefoamde schouderbanden en hebben een transparante of waterafstotende coating. 

Leuk feitje: de prints op onze kindertassen maken wij zelf. Hierdoor is elke tas uniek.

Ook voor volwassenen is Beagles Originals een goede keuze als uw klant graag voor een sportieve look gaat. De tassen voor volwassen hebben zelfs ruimte voor een laptop op tablet. Ideaal!

Ontdek hier meer van Beagles Originals!

 

Charm London

Charm London is hét fashionmerk met stijlvolle damestassen en accessoires in het assortiment. Charm London is zowel voor volwassen vrouwen als meiden die graag fashionable naar school en werk gaan.

De grote shopper en rugzakken zijn handig voor het meenemen van een laptop, tablet, huiswerk of notitieblokken. Iets minder meenemen? Dan zijn de schoudertassen van Charm London echt perfect!

Het assortiment van Charm London is heel erg breed, want wij vinden het belangrijk dat een klant uit meedere modellen moet kunnen zien. Hierdoor weten we één ding zeker: bij Charm London slaagt elke vrouw!

Lees hier meer over Charm London!

Art.nr. 18532001

Nieuwe school- en werktassen inkopen?

Vraag dan vrijblijvend een demo-account aan!