We zijn meer dan zomaar een groothandel; wij zijn jouw partner en zorgen samen voor succes! Met een focus op het verminderen van risico, vergroten van jouw klantenbestand en het wegnemen van complicaties, staan wij garant voor een vlotte ervaring voor al onze klanten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Minder risico

Bij Dugros begrijpen we als geen ander dat de wereld van tassen en accessoires snel verandert. Daarom bieden wij een assortiment dat niet alleen breed en divers is, maar ook inspeelt op de nieuwste trends. Onze producten kan jij per stuk aankopen. Dit stelt je in staat om jouw winkelaanbod fris en relevant te houden, waardoor je meer klanten aantrekt zonder het risico te lopen op onverkochte voorraad.

Meer klanten

Onze passie ligt in de tevredenheid van onze klanten, want als jij tevreden bent, zullen jouw klanten dat ook zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waardoor wij jou kunnen helpen met een optimaal assortiment. Voor advies in tassen en accessoires ben je bij onze tassen groothandel aan het juiste adres.

Geen gedoe

Als ondernemer is tijd kostbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat jij jouw product makkelijk én snel kan bestellen, waardoor jij je kan richten op wat echt belangrijk is: jouw klanten. Van eenvoudig (online) bestellen tot snelle levering of persoonlijk contact, wij zorgen ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt.

Ons aanbod

Als groothandel voor België, bieden wij een uitgebreide selectie van producten die zorgvuldig zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van de consument te voldoen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends in handtassen, portefeuilles of riemen, bij Dugros vind je kwaliteitsproducten die jouw assortiment verrijken en de verkoop stimuleren. Hieronder ontdek je een aantal van onze merken:

Groothandel in lederwaren

Ontdek onze speciale selectie lederwaren, waar kwaliteit en vakmanschap vooropstaan. Als groothandel in lederwaren bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Perfect voor welke winkel die zich wil onderscheiden met een exclusief aanbod aan lederen tassen.

Verrijk jouw assortiment direct

Ben je klaar om jouw bedrijf nog succesvoller te maken en wil je profiteren van minder risico, meer klanten en geen gedoe? Registreer je dan vandaag nog als klant. Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar klantenservice@dugros.nl. Wij geven je zo snel mogelijk antwoord.