Met een stevige voet in de markt als groothandel lederwaren, begrijpen wij de unieke behoeften van onze Vlaamse klanten. We streven ernaar om deze behoeften te voldoen met onze focus op minder risico, meer klanten en geen gedoe. 

Minder risico

In de snel veranderende wereld van mode en accessoires nemen wij het risico van overstocking weg. Bij ons koop je producten namelijk per stuk in. Dat betekent geen overvol magazijn en een assortiment dat altijd past bij de trends van het moment. Ons assortiment wordt namelijk zorgvuldig samengesteld, waardoor je altijd de laatste trends bij ons kan inkopen. 

Meer klanten

Onze producten variëren van lederen handtassen tot klassieke portemonnees, zijn ontworpen om jouw klantenbestand te vergroten. Met Dugros kies je voor producten die niet alleen vldoen aan de verwachtingen van jouw klanten in Antwerpen, maar ook zorgen voor het verrassen en behouden van deze klanten: ze willen terugkomen voor nieuwe items.

Geen gedoe

Bij Dugros maken wij het bestellen en leveren van producten moeiteloos mogelijk, zodat jij je kan focussen op wat echt telt: jouw klanten tevreden stellen het bedrijf laten groeien. Daarnaast kan je altijd met jouw aangewezen vertegenwoordiger sparren over het assortiment. Wij staan altijd voor je klaar.

Lederwaren Antwerpen: lokale expertise, wereldwijde trends

Als groothandel in tassen en lederwaren onderscheiden we ons door kennis van de markt in Antwerpen te combineren met wereldwijde trends. Dit stelt ons in staat om een assortiment aan te bieden dat perfect aansluit bij de wensen van de klant. Onze passie voor lederwaren en onze kennis van tassen en accessoires maken ons tot een partner van vele retailers. 

Ontdek het verschil met Dugros, start vandaag!

Wil je jouw aanbod verrijken met de meest gewilde lederwaren in Antwerpen? Kies dan voor Dugros als jouw groothandel in tassen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geniet van de vele voordelen. Meld je vandaag nog aan als klant en laten we samen aan een succesvolle toekomst van jouw onderneming werken.

Bezoek onze showroom & Cash & Carry

Ervaar ons complete aanbod in het echt door onze showroom te bezoeken. Gelegen op slechts één uur rijden van het centrum van Antwerpen, biedt onze showroom toegang tot al onze merken en producten. Voor een bezoek, neem contact op via klantenservice@dugros.nl of bel naar 0186 630 270.