Als groothandel in lederwaren streven wij ernaar om meer dan alleen een groothandel te zijn. Met een focus op het verminderen van risico en het vergroten van jouw klantenbestand zorgen we samen voor succes. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Minder risico

Bij Dugros kan je je winkelvoorraad afstemmen op de vraag van jouw klanten. Wij maken het namelijk mogelijk om producten per stuk in te kopen. Door deze aanpak verlaag je het risico op onverkochte goederen, maar kan je ook jouw aanbod fris en aantrekkelijk houden.

Meer klanten

In een dynamische wereld van mode en accessoires is het essentieel om op te vallen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om jouw winkelaanbod onweerstaanbaar te maken voor consumenten. Door samen te werken met onze tassen groothandel, krijg je toegang tot een breed assortiment aan de nieuwste trends in lederwaren. Hierdoor wordt jouw winkel de nieuwe favoriet onder de shoppers in Brussel.

Geen gedoe

Bij onze groothandel in tassen staat gemak voorop. Bij ons kan je producten gemakkelijk online bestellen. Hiermee bespaar je tijd, waardoor jij je kan richten op wat echt belangrijk is: jouw klanten. Daarnaast kan je altijd met je aangewezen vertegenwoordiger sparren over het assortiment. Wij staan altijd voor je klaar.

Lederwaren Brussel: lokale expertise, wereldwijde trends

Als groothandel in tassen en lederwaren onderscheiden we ons door kennis van de markt in Brussel te combineren met wereldwijde trends. Zo kan jij samen met jouw aangewezen vertegenwoordiger het juiste assortiment samenstellen. Je hebt keuze uit meer dan 6000 producten. Wist je dat minimaal 1000 van deze producten van echt leder zijn gemaakt? Onze passie voor lederwaren en onze kennis van tassen en accessoires maken ons tot een partner van vele retailers. Hieronder ontdek je alvast een aantal van onze merken:

Start direct met het inkopen bij onze groothandel lederwaren

Verrijk jouw assortiment vandaag nog en vul jouw winkel met de meest gewilde lederwaren van Brussel. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden als klant bij Dugros.

Bezoek onze showroom & Cash & Carry

Ervaar ons complete aanbod in het echt door onze showroom te bezoeken. Gelegen op slechts twee uur rijden van het centrum van Brussel, biedt onze showroom toegang tot al onze merken en producten. Voor een bezoek, neem contact op via klantenservice@dugros.nl of bel naar 0186 630 270