In deze blog geven wij jou inspiratie en tips om jouw etalage zomerklaar te maken en jouw assortiment aan te vullen met de meest kleurrijke collecties. Die mogen natuurlijk niet ontbreken. Ontdek hieronder onze tips voor een perfecte zomeretalage en bekijk gelijk onze nieuwste collecties die deze zomer de harten van jouw klant zullen veroveren. 

Opvallen met jouw zomeretalage doet je zo!

Nu de zomertijd weer is ingegaan en het zonnetje wat meer schijnt, is het belangrijk om die zomerse sfeer ook terug te laten komen in jouw etalage. Van die zomerse etalages wordt iedereen blij, toch? Het inrichten van jouw etalage kan op verschillende manieren. Dit zijn de stappen die wij nemen:

  • Kies een thema: werken via een thema werkt efficiënt. Zo kunt je beter afwegen welke producten je wel en niet kan gebruiken bij dit thema. Denk bij thema's aan een tropisch, strand- of natuurthema.
  • Typerende items en kleuren: na het kiezen van een thema is het handig om producten en decoratie te kiezen die typerend zijn voor jouw winkel. Jouw (potentiële) klant moet je natuurlijk nog wel kunnen herkennen en het gevoel hebben dat zij welkom zijn. Denk bij het kiezen van decoratie aan het kleurgebruik. Blauw, geel, heldere pastelkleuren en beige zijn de trendkleuren van deze zomer!
  • Ga voor een eyecatcher: nu de producten en decoraties zijn gekozen, kan je kiezen voor een specifieke eyecatcher. Jouw etalage is het eerste visuele contactpunt van een winkel en meestal heb je slechts enkele seconden om de aandacht van voorbijgangers te grijpen. Kies een eyecatcher op basis van deze vraag: welke boodschap wil je jouw voorbijgangers meegeven en wat kan je in enkele seconden overbrengen?
  • QR-codes: heb je naast een fysieke winkel ook een online shop? Geef de snelle voorbijgangers dan de kans om je later op te zoeken. Met een QR-code maak je gemakkelijk een scanbare streepjescode van de link naar jouw website of social media. Maak van deze code een sticker en plak deze op het raam van jouw etalage. Het kost de bezoeker slechts een paar seconden om dit te scannen!

En ja, ook met een online shop kan je deze tips toepassen! Zorg ervoor dat jouw online bezoeker direct op de homepage aangetrokken wordt door jouw assortiment. Succes met jouw (online) zomeretalage!

Kleurrijke strandtassen

PE-Florence is natuurlijk een omisbaar merk tijdens de zomer. De prachtige kleuren, de rieten manden, strandtassen en schoudertassen van crochet en stro. Deze tassen zijn echt eyecatchers op het strand of bij het zwembad. PE-Florence zorgt deze zomer voor een perfecte match tussen jouw consument en onze tassen. Onze nieuwste serie van PE-Florence is de Natural Life serie. Vrolijke kleuren met oog op het milieu. Dat is wat jouw consument wil.

Deze zomer mogen we ook de reisproducten niet vergeten. Bijna niemand komt de zomer door zonder reistas voor een weekendje weg of een heuptas voor een festival. Voor elke reis heeft jouw klant de juiste tas nodig om zonder zorgen weg te gaan. De Beagles Originals reistassen bezorgen jouw klant een relaxte vakantie. Een tijd zonder zorgen.

Deze tassen verdienen natuurlijk een mooie plek in jouw winkel. Om dat juiste plekken te maken, kan je bovenstaande tips goed gebruiken!

Vul jouw etalage met de juiste producten

Uiteindelijk draait het in een etalage altijd om de producten. Passen de producten bij het seizoen, de nieuwste trends en zijn het producten die jouw (potentiële) klanten willen zien? Hieronder zie je een aantal van onze nieuwste tassen die perfect bij dit zomerseizoen passen.

Buckingham serie van Charm London

Travel serie van Charm London

Natural Life serie van PE-Florence

Natural Life serie van PE-Florence

Op de hoogte blijven van onze nieuwste items?

Volg ons dan op Instagram, Facebook of LinkedIn!