Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Nieuw schooljaar = nieuwe tas

U kent het gevoel vast nog wel; de zenuwen die u voor het eerst had toen u naar een nieuwe klas ging. Vol spanning en een goed gevulde rugzak ging u naar school. Weer een jaar nieuwe dingen leren en ontdekken. Dat was altijd het leukste van naar school gaan.

Voorafgaand aan deze periode moet er een nieuwe schooltas uitgekozen worden. Daarvoor staan wij voor u klaar. Van kinderrugzakken tot laptoptassen en schoudertassen. Wij weten voor iedereen een juiste tas uit te kiezen of dit nu voor school of werk is.

 

Ontdek meer in ons 'Terug-naar-school'-krantje!

Kent u ze al? Onze merken Beagles, Beagles Originals, Charm London en Hide & Stitches zijn de leukste merken om in het nieuwe jaar mee te nemen naar school of werk. Het kiezen van een nieuwe tas kan een uitdaging zijn. Die uitdagingen hebben wij ook bij het maken van de tassen, want we willen graag dat onze tassen bij de trends van het moment passen.

Dit jaar hebben we opnieuw ons best gedaan op hippe tassen te maken die perfect zijn voor het school- en werkjaar 2023. Daarom hebben wij een schoolkrantje gemaakt waarin u in één oogopslag kan zien welke tassen u dit jaar echt in de winkel wil hebben.

Tips én inspiratie

Hieronder vindt u genoeg tips en inspiratie om u goed voor te bereiden op de komende periode. Ontdek de leukste en beste merken voor deze periode en maak uw winkel gereed!