Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een maand om te herinneren

De warmte en gezelligheid tijdens de feestmaand. Het hoeft geen december te zijn, maar u weet precies welk gevoel dit is. De kinderen die zenuwachtig staan te kijken wanneer de stoomboot aanmeert, het kerstdiner en het aftellen naar klokslag 12 uur op Oudejaarsavond. Dit zijn momenten die iedereen bijblijven. Alhoewel de herinneringen belangrijker zijn dan de cadeaus komen deze toch elk jaar weer terug. Het idee dat iemand een cadeau uitkiest wat perfect bij u past, dat maakt het speciaal. Uiteindelijk vraagt de feestmaand niet alleen om mooie momenten, maar ook om cadeaus en feestelijke verpakkingen.

Aangezien de feestmaand voor u als ondernemer vaak een drukke maand is waarbij een feestelijk gevoel soms ontbreekt, hebben wij voor u alvast producten geselecteerd en extra tips en inspiratie geschreven, zodat u er makkelijk een feestje van kan maken in uw winkel. Dit wordt een december die u niet snel zal vergeten.


Inpaktips van Sophia

Cadeautjes inpakken hoort bij de feestmaand. Waarschijnlijk is de vraag: 'Is het een cadeautje?' de meest gestelde vraag aan uw klanten. In deze video geven wij u tips om cadeaus snel, maar ook uniek in te pakken.

Bent u klaar voor de feestmaand?


Ontdek nieuwe producten en doe inspiratie op!

Op zoek naar de nieuwste items, bestsellers of de leukste cadeau-items. Wij selecteren voor u de leukste en populairste tassen, portemonnees, riemen en accessoires voor de feestmaand. Dit bespaart u tijd.

Bent u nog geen klant?

Heeft u toffe producten gezien die u tijdens de feestmaand (en daarna) in uw winkel wil verkopen? Maak dan een demo-account aan en ontdek onze producten en voeg uw favorieten toe aan uw winkelmandje. Lees meer over klant worden bij Dugros