Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een tijd om te stralen

De zomer is in aantocht en dat betekent dat weer kunnen genieten van lange dagen en de warme zonnestralen. Het is nu de beste tijd om je hierop voor te bereiden. Koop onze nieuwste tassen in die passen bij de zomertrends van 2023 en ga alvast aan de slag met jouw zomeretalage. Door in te spelen op de zomerse sfeer en behoeften van je klanten, gaan we samen een succesvolle zomer tegemoet.

 


Ben jij erbij?

Op 27 maart starten we deze periode met het Dugros Inkoopfestival. Van 08:00 tot 20:30 ben je van harte welkom voor een dag vol acties, eten en plezier!

Wat kan je verwachten deze dag?

De gehele dag 5% korting in de Cash & Carry

Win zomerse prijzen

Leer meer over websites & trends

Proef de lekkerste barista koffie en Italiaanse wijn

Geniet van een verse pizza


Ontdek nieuwe producten en doe inspiratie op!

Op zoek naar de nieuwste items, bestsellers of de leukste cadeau-items. Wij selecteren voor jou de leukste en populairste tassen, portemonnees, riemen en accessoires voor de feestmaand. Dit bespaart je tijd.

Bent u nog geen klant?

Heeft u toffe producten gezien die u tijdens de feestmaand (en daarna) in uw winkel wil verkopen? Maak dan een demo-account aan en ontdek onze producten en voeg uw favorieten toe aan uw winkelmandje. Lees meer over klant worden bij Dugros