Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een tijd om te stralen

De zomer is in aantocht en dat betekent dat weer kunnen genieten van lange dagen en de warme zonnestralen. Het is nu de beste tijd om je hierop voor te bereiden. Koop onze nieuwste tassen in die passen bij de zomertrends van 2023 en ga alvast aan de slag met jouw zomeretalage. Door in te spelen op de zomerse sfeer en behoeften van je klanten, gaan we samen een succesvolle zomer tegemoet.


Het zomermerk van 2023

PE-Florence is het zomerse tassenmerk van 2023! Wanneer je naar de tassen van PE-Florence kijkt, heb je direct zin om in de auto te stappen richting het strand. Dit tassenmerk staat bekend om zijn vrolijk gekleurde canvas tassen, maar ook om zijn grote rieten manden en shoppers van riet.

Wanneer je voor PE-Florence kiest, kies je automatisch voor de zomer in jouw winkel. Dat is natuurlijk precies wat je wil deze zomer!


Ontdek nieuwe producten en doe inspiratie op!

Op zoek naar de nieuwste items, bestsellers of de leukste cadeau-items. Wij selecteren voor jou de leukste en populairste tassen, portemonnees, riemen en accessoires voor de feestmaand. Dit bespaart je tijd.

Ben je nog geen klant?

Heb je toffe producten gezien die je tijdens de zomer in jouw winkel wil verkopen? Maak dan een demo-account aan en ontdek onze producten en voeg jouw favorieten toe aan het winkelmandje. Lees meer over klant worden bij Dugros